Bron: BDSMradio.EU

AARSCHOT – HEEMSKERK – Het was een zeer geslaagde KRR (Kinky Riante Retailmarkt) op 16 maart j.l. waar ik (tom Verhoeven) leuke en boeiende interviews heb kunnen afnemen. Na even de man met de met hamer kussen (I.v.m. met mijn gezondheids kwalen). Zal ik woensdag 27 maart de eerste interviews laten horen tussen 21-23 uur. Ook zullen dan de betreffende video’s op Fetlife en Youtube verschijnen.

Bij “Lees Meer” een wat grotere foto en beschrijving van de geïnterviewden.

Iedere woensdag vanaf 27 maart zullen er twee uitgepikt worden in de radio uitzending van 21-23 uur. Te beluisteren op: Mixcloud.com/live/BDSMradioEU/ De “beschaafde” video’s zullen geplaatst worden op Youtube. De evt. kinky versie alleen op Fetlife. (Alleen te zien voor supporterden leden)

Marc van Vlaanderen:

Eigenlijk wel iemand die iedereen kent binnen de BDSM scene. Een man die met tomeloze energie en vriendelijk de spil is achter vele BDSM events. Zoals ook deze prachtige KRR samen met Ron van SM-Speeltjes en vele vrijwilligers. Waar veel meer kan dan op de doorsnee BDSM beurzen. Zijn website: Marcvanvlaanderen.be en zijn Fetlife profiel.

BDSM Roman schrijfster nickje:

Negen jaar geleden interviewde ik haar voor het eerst met haar eerste boek van “Van Bleu naar Blauw“. Inmiddels zijn er vele titels van haar hand gekomen. Van autobiografische werken tot fictie en alles ertussen. Haar laatste “kindje” is “Dubbelevens”. Waarbij zij Fetlifers een omslagfoto vroeg voor het boek. Waarop meer dan tweehonderd reacties volgde. Het is altijd een groot genoegen om mijn goedlachse knuffel vriendin te interviewen. Bekijk haar Fetlife profiel en haar Facebook group.

Waxfun op Fetlife

Lichaamsbeharing is nu niet bepaald handig in het BDSM leven. Denk maar aan de klemmetjes die in de knoop raken op ontplofte cavia beharing. Dan kun je natuurlijk naar een Waxsalon gaan om je te ontdoen hiervan. Maar wat is er nu leuker als sub zijnde dat het waxen samen gaat met BDSM handelingen door een waxter die dat met een intens genot en een big smile doet? Dat doet Ingrid van Waxfun. Waarbij ik mij vol genot liet behandelen tijdens het interview. Het intieme deel zal t.z.t. op fetlife te zien zijn en het beschaafde deel met alleen mijn bovenlijf op Youtube. Bezoek haar Fetlife profiel.

BennyPrep

Mijn ogen stonden op steeltjes toen ik zijn prachtige houten handgemaakte BDSM toestellen en bed zag. Gelukkig had ik de eer deze buitengewoon creatieve vakman te mogen interviewen. Als vriendelijke BDSMér in hart en nieren was het superleuk hem op de BDSM Radio manier door te zagen. Hij staat open voor al je creatieve ideeën. Bezoek zijn Fetlife profiel.

KinkyWorkshops.be

Op de KRR was er een workshop zelfbondage. Wie van de beginnende BDSMérs zou dat nu niet willen? Denkende aan mijn prille sub ontdekkingsreis was ik aan het klungelen daarmee. Buiten bondage workshops voor beginners hebben ze nog tal van andere BDSM workshops en staan altijd open voor vragen. Bezoek hun website Kinkyworkshops.be, Instagram, Facebook en/of Fetlife profiel.

Bing de pup van Club78

Club 78 is een BDSM club gedreven door vrijwilligers waar je zelfs lekker kan overnachten na een lekkere BDSM avond. Bing de club pup kwam mij verwelkomen op de KRR met een droge plas over mijn schoenen. Uiteraard was dit humor moment vastgelegd op video. Bezoek hun website, Instagram en/of Fetlife profiel.