Bron: BDSMradio.EU.

HEEMSKERK – Wat live BDSM radio uitzendingen gaat het slecht de laatste tijd. Bij Alwin & nathalie die op zondag uitzenden tussen 20-22 uur gaat er het één en ander mis. Bij mij tom Verhoeven spelen medische kwalen en handicaps nogal parten. Waardoor het vanwege de pijn de laatste tijd niet mogelijk is om uit te zenden op de woensdagen tussen 21-23 uur. In de plaats daarvan draaien er archief uitzendingen en muziekbanden op die tijden. (duizendmaal nederige excuses)

Luisteren op uitzendtijden via Mixcloud.com/live/BDSMradioEU.

Kerstdagen:

Om nu weer een bandje te draaien uit de oude doos lijkt ons niet leuk. Vandaar dat er zondag 24 december vanaf 12.00 uur en 1e en 2e kerstdag tot ongeveer middernacht nonstop de BDSM Songs (778) on BDSMradio.eu op Spotify zal draaien. We draaien de songs op titel van A tot Z om niet constant de zelfde uitvoerend te horen. Je kunt de lijst zelf natuurlijk ook beluisteren op spotify en een duimpje is welkom. Rubberon (zie fetlife) is de grote inspirator voor de samenstelling van deze lijst op Spotify en Youtube. Op Youtube staan weer songs die je niet op Spotify ziet. De songs zijn nonstop zonder BDSM radio jingles. Zodat schoonmoeder niet te snel schrikt 😜

Oudjaar en nieuwjaarsdag:

Draaien we wel uit de oude doos BDSM Top 50’s uit diverse jaren. Uitzending start 31 dec om 12.00 uur tot nieuwjaardag ???

Luisteren kan op: Mixcloud.com/live/BDSMradioEU/ (tijdens de uitzendingen)

Voor de rest hele fijne en vooral kinky feestdagen gewenst: tom Verhoeven namens het BDSM radio team