BDSM-beoefenaars binnen het ministerie van Justitie zeggen dat ze worden gediscrimineerd.
-Minister van Justitie Dominic Raab werd gedwongen te vertrekken vanwege pest beschuldigingen.

Bron: Dailymail.co.uk.(dit artikel is vertaald met steenkolen Engels kennis tom Verhoeven)

UK – Ambtenaren die BDSM en fetish liefhebber zijn, eisen nu dezelfde steun als andere minderheidsgroepen.

Zie het artikel in het engels met grotere foto’s op: Dailymail.co.uk.

Liefhebbers van seksuele fetisjen binnen het ministerie van Justitie – waar de minister van Justitie Dominic Raab gisteren gedwongen werd de deur uit te gaan vanwege beschuldigingen van pesten – zeggen dat ze worden gediscrimineerd en bescherming nodig hebben.

Ze roepen hun vakbond op om een ​​personeelsnetwerk voor BDSM (Bondage, Domination, Sadism, Masochism) op te zetten, campagne te voeren voor hun rechten en zelfs trainingen over instemming op te zetten.

Leden van de Public and Commercial Services Union, die 200.000 werknemers in de publieke sector vertegenwoordigt, zullen het onderwerp bespreken op hun jaarlijkse conferentie.

Een motie ingediend door de MoJ Associated Offices-afdeling en opgenomen in het conferentieprogramma van volgende maand roept afgevaardigden op om op te merken ‘dat BDSM-ers juridische bescherming nodig hebben, aangezien velen worden ontslagen als hun werkgevers erachter komen’.

Het stelt dat ‘als minderheidsgroep die wordt gediscrimineerd, zij een steungroep in PCS zouden moeten hebben’, dat ‘BDSM’ers gelijke rechten en bescherming zouden moeten hebben als andere gediscrimineerde groepen’, en dat ‘PCS hun rechten behartigd’.

En het roept het bestuur van de vakbond op om een ​​soortgelijke motie in te dienen op de conferentie van de TUC, de overkoepelende organisatie voor de Britse vakbonden.

De motie wil ook dat de vakbond ‘bevordert dat wederzijdse geïnformeerde toestemming moet zijn wat nodig is voordat erotische activiteiten worden uitgevoerd’ en ’trainingscursussen voor leden opstelt over toestemming en onderhandeling’.

Maar Caroline Ffiske, van Conservatives for Women, vertelde de Mail: ‘Het idee dat we onze seksuele fetisjen op het werk zouden moeten kunnen vertellen, en ze zelfs zouden moeten laten ondersteunen door personeelsnetwerken, is absurd en infantiliserend. Houd het in de slaapkamer tussen instemmende volwassenen.’

Komedieschrijver Graham Linehan benadrukte het document online en zei: ‘PCS is een vakbond voor ambtenaren. Dit is een van hun moties die in aanmerking komen voor een stemming – dat mensen die ervan houden gekneveld en geslagen te worden een onderdrukte minderheid zijn.’

Op de PCS-conferentie in Brighton zullen ook verschillende moties over transrechten aan bod komen. Een daarvan, ingediend door een afdeling van het Department for Work and Pensions in Bradford en een afdeling van HM Revenue and Customs in Glasgow, roept de afgevaardigden op om het erover eens te zijn dat ‘seks niet binair is’ en zegt: ‘Biologisch reductionisme is schadelijk voor alle vrouwen en vormt de basis van vele patriarchale opvattingen over biologie als bestemming.’

Het eist ook dat de vakbond haar zorgen uitspreekt tegenover het Cabinet Office over een ‘regressief’ personeelsnetwerk genaamd SEEN voor ambtenaren die geloven dat mensen niet van geslacht kunnen veranderen.

Maar mevrouw Ffiske zei: ‘De zogenaamde regressieve ideologie die door SEEN wordt ondersteund, is dat seks echt is en ertoe doet, en dat vrouwen recht hebben op vrije meningsuiting en open debat over dit onderwerp, ook binnen de overheid, zonder angst voor pesten. ‘

Reactie tom Verhoeven BDSMradio.EU

Volgens mij bestaat er geen twijfel over dat Nederlandse ambtenaren, werknemers en vrijwilligers heel vaak onder hetzelfde lot lijden als deze Britse ambtenaren.

We hebben de mond vol over genders die we moeten accepteren (terecht). Maar de overheid heeft de grote neiging tot overdrijven. Waardoor alle gender Xen, homo’s juist meer onbegrip krijgen ipv begrip.

Mijn inziens hoeven wij niet als BDSMérs in onze leather of latex outfit kinderen voor te lezen.

Het enigste wat velen van ons vragen is begrip! Gelijke behandeling! Zonder onze levenswijze op te dringen aan anderen!

Zoiets schijnen we vrijheid te noemen. Als anderen hier niets van willen weten of er zelfs aversie tegen hebben moet dat ook kunnen. We leven in een vrij land en zolang niemand tot geweld oproept moet iedereen zijn mening kunnen geven. Zelfs als het fakenews is of men beweert dat de aarde plat is.

Iets wat heden ten dagen door de media nog al eens vergeten wordt.

Maar dat is mijn persoonlijke mening en daar mag iedereen gelukkig het mee eens of oneens zijn 😉

Ik wens iedereen wijsheid al dan niet met kinky verlangens 😜

tom Verhoeven BDSMradio.EU subje