Mening van tom Verhoeven

Na de zoveelste Facebook jail te hebben uitgezeten vraag ik mij wel eens af wat is er overgebleven van artikel 7 van onze grondwet n.l.: “Vrijheid van meningsuiting; censuurverbod.”

Inmiddels is onze maatschappij doorspekt met verboden woorden en meningen die min of meer verboden zijn door de censuur op het internet en sociaal media. Je mag je mening geven op een verjaardag of onder vrienden maar heb vooral niet het lef om een mening te geven die indruist tegen onze zogenaamde elite.

Als je zegt dat er een immigratiestop moet komen omdat je kinderen tot hun dertigste thuis moeten blijven wonen dan ben een racist. Terwijl 80% van het publiek dat dit nodig is om onze problemen het hoofd te bieden. Als deze uitslagen naar buiten komen uit b.v. opiniepanels dan begint men bij onze NPO met meel in de mond te praten en er vooral omheen te praten.

Kortom ons land moet en zal ieder jaar een stad ala Gouda aan immigranten en asielzoekers binnenhalen ook al bouwt men maar 50.000 woningen per jaar. Men doet er alles om in de media immigratie te vergoelijken.

Klik hier om het hele onderzoek te lezen.

Wetenschappelijke cijfers zoals b.v. De Grenzeloze Verzorgingsstaat van de UVA waarin beschreven wordt dat de asiel industrie en immigratie ons inmiddels 400 miljard heeft gekost worden door de media verzwegen alsof er melaatse wetenschappers aan het onderzoeken zijn geslagen. Kortom ga je uit de WOKE lijn dan is geloofwaardigheid als wetenschapper nihil.

Het doet denken aan de Inquisitie periode dat wetenschappers voort kwamen uit de kerk. Als we dit in hedendaagse door WOKE gedomineerde wetenschap doortrekken dan was Galileo (ontdekte dat de aarde rond was) een brenger van desinformatie. De toenmalige wetenschappers dachten dat hun wetenschappelijke ontdekkingen en theorieën onfeilbaar waren. Galileo werd gefolterd door de inquisitie politie. Iets wat we nu de Facebook politie kunnen noemen. Het folteren is tegenwoordig je enige tijd monddood maken in een Facebook jail of erger verbannen van het social netwerk. Had je maar net als Galileo toen niet tegen de gevestigde “onfeilbare” wetenschappers in moeten gaan.

Kortom over 200 jaar lachen ze de hedendaagse wetenschappers uit als zijnde primitieve oerdieren met instinctieve geldingsdriften.