Een tom Verhoeven voor de leukste bieder m/v


HEEMSKERK – In het kader van een plannetje om het financiële hoofd van BDSMradio.EU boven water te houden werd het idee geopperd om mijn (tom Verhoeven) lichaam te verhuren voor de hoogste bieder m/v.

Nu leek het idee op zich wel leuk met de vraag of er uberhaubt iemand geld voor mijn lijf over heeft. Maar ook het idee dat ik mij lijf ernstig letsel wil laten aandoen omdat die persoon het hoogste bod heeft gedaan lijkt mij geen aantrekkelijk idee.

Dus blijft er over het leukste bod om op in te gaan wat ook nog een beetje reëel is t.o.v. de kosten. B.v. een benzinetank leegrijden voor een ritje naar Limburg om 5 euro binnen te halen is niet handig. Ook moet het een beetje handelbaar zijn ten aanzien van mijn nogal kneuzerige gezondheids- toestand.

Waar ben ik voor te gebruiken:

-Het maken van een videofilm.

-Het maken van een radio interview of audio/video verslag.

-Andere (kinky) BDSM voorstellen.

De inschrijving sluit op 31 maart en op 8 april maak ik bekend of er inderdaad sprake is of iemand mijn lijf wil gebruiken. Zelf denk ik van niet. Maar je weet maar nooit of iemand een paar euro over heeft voor BDSM radio.

De uitzending op 8 april is van 21-23 uur en is daarna 24/7 te horen op de podcast.

Je kunt mij contacten op bdsmradioeu@hotmail.com

Met afwachtende groetjes,

tom Verhoeven