Blog: Danique: Verstrikt in Verlangen, Het Vervolg

Bron: Danique.de-kooi-bdsm.com.

Voor de fans en uiteraard ook de toekomstige lezers/lezeressen is Danique druk bezig met het vervolg van haar blog. Veel kinky leesplezier gewenst allemaal!

Over Danique haar blogs:

Welkom

Beste Lezer,

Dit blog is niet geschikt voor jeugdigen en kinderen. De minimale leeftijd is 18 jaar!!

Een tijdje geleden begon ik met mijn eerste blog, BDSM openhartig. De Openhartig reeks ging over mijn openhartige ervaringen en mijn worsteling als beginneling binnen de BDSM wereld Nadat de 74 delen gepost waren ging het toch weer kriebelen en besloot ik een nieuw blog te schrijven. Na de nodige tegenslagen met betrekking tot sancties in verband met de inhoud, moest ik opnieuw beginnen.

Direct wil ik daarom ook waarschuwen, mijn nieuwe blog zal met betrekking tot de inhoud niet veel kuiser zijn dan de Openhartig reeks. Daarom wil ik mensen vragen die niets met BDSM te maken hebben om mijn verhalen niet te lezen. Ook nu zal de inhoud als schokkend en pervers ervaren kunnen worden.

Daarbij ga ik geen enkel woord uit de weg en zal ik niet censureren. Iedere volwassene is welkom om mijn blog te lezen maar mensen die het verwerpen wil ik met klem verzoeken om niet toch te gaan lezen.

BDSM gaat over een levenswijze die twee volwassenen in goed overleg beoefenen. Ik respecteer iedereen maar respecteer anderen ook die een andere manier van leven hebben gekozen.

Inmiddels heb ik drie verhalen geschreven. BDSM OPENHARTIG, Geboeid door Liefde en Verstrikt in verlangen. Deze verhalen zijn te vinden in het menu.

Het laatste verhaal is het vervolg op Verstrikt in verlangen.

VERSTRIKT HET VERVOLG!!

Verstrikt het Vervolg! Is anders dan voorgaande dagen. Lees de korte samenvatting goed door. Besluit daarna of je het wil lezen.

xoxo Danique