Vriendin over SM-moord: “Dader was klant bij meesteres Roxy”

Bron: HLN.be.

BELGIE – ANTWERPEN – Oudere prostitu√©es in het Schipperskwartier rouwen om hun vermoorde collega, Manuela J√ľnge (52), beter gekend als SM-meesteres Roxy. Haar partner Philippe (57) zit in de cel. “Philippe was vroeger klant bij Roxy, Met dure cadeaus heeft hij haar voor zich gewonnen”, vertelt een vriendin uit het prostitutiemilieu.

Philippe C. zit sinds vorige donderdag in de gevangenis. Hij heeft geen uitleg voor de zware verwondingen op het hele lichaam van Manuela J√ľnge. Die verwondingen werden de ex-prostitu√©e fataal. Philippe C. verscheen gisteren voor de raadkamer maar zijn dossier werd op vraag van raadsman Ergun Top uitgesteld. “Ik heb meer tijd nodig om het dossier en de medische verslagen met mijn cli√ęnt te bespreken”, aldus Ergun Top.

Een vriendin uit het prostitutiemilieu is één van de weinigen die Manuela jarenlang goed gekend heeft.

“Zij was een SM-meesteres in het Schipperskwartier tot zij enkele jaren geleden Philippe leerde kennen. Hij was aanvankelijk √©√©n van haar beste klanten. Op een dag kwam Manuela bij mij aan met een grote ring rond haar vinger. Van Philippe gekregen. Zo heeft hij haar met dure cadeaus voor zich gewonnen. Manuela is dan uit de business gestapt maar wij bleven vriendinnen. Tot die Philippe mij bestookt met vunzige berichten. Dan heb ik met hen gebroken. Ik heb Manuela een jaar geleden nog een keer gezien. Zij zag er afgeleefd uit. Niet meer te vergelijken met die sportieve, knappe vrouw met mooi blond haar uit het Schipperskwartier. Zij was een fervent aanhanger van Ayurveda (een alternatieve gezondheidsleer, verwant met yoga, red.).”

Slachtoffer Manuela J√ľnge is van Duitse afkomst. Zij heeft geen familie meer. De vraag is wie voor de begrafenis gaat zorgen. Mogelijk zal de familie van haar partner en moordverdachte Philippe C. die taak op zich nemen. (PLA/BSB)

Zie grotere foto: www.hln.be.

Reactie tom verhoeven (BDSMradio.EU)
Voor alle mensen die net als ik schrokken bij de naam Meesteres Roxy.
Dit is dus niet de Meesteres Roxy van O.a. het boek “Dagboek van een SM Meesteres”.
Die tevens SM ruimtes/chalets verhuurd op: Mistress-roxy.com.

Gelukkig maar.

Groetjes,
tom Verhoeven.