RTL-Peter: ‘BN’ers mogen kinky seksleven hebben’

Bron: Mediacourant.nl.

NEDERLAND – Peter van der Vorst vindt dat BN’ers een kinky seksleven mogen hebben en dat ze dat ook vast mogen leggen met hun mobiele telefoon. Wel is het verstandig om de beelden na het hoogtepunt te wissen. Dat zegt de presentator in een column in Televizier. Van der Vorst geeft zijn advies in reactie op de plasseks-rel rond Patricia Paay. Critici stellen dat Paay zich helemaal niet had moeten laten filmen tijdens haar golden shower, maar Van der Vorst denkt daar anders over: “Wat een onzin!“

De presentator trekt partij voor Paay. “Alsof bekende Nederlanders geen spannend of kinky seksleven mogen hebben of mogen vastleggen voor eigen gebruik. Al lijkt het me wel slim om de beelden direct daarna te wissen.”

Eigenlijk doet iedereen daar goed aan, stelt Van der Vorst. “Patricia heeft, ongewild, mensen in ieder geval aan het denken gezet. Ik hoop voor haar ze er een enorme schadevergoeding aan overhoudt.”

Hij denkt in elk geval niet dat haar carrière over is, zoals ze zelf stelt. “Wie La Paay de afgelopen decennia gevolgd heeft, weet dat ze altijd weer op haar ­pootjes terechtkomt.”

Zie grotere foto: www.mediacourant.nl.