BDSM Dating met foto’s #BDSMdate op Twitter. Slaaf Jeroen Amsterdam

Naam: Slaaf voor sadistische Meesteres
Geslacht: Man
BDSM Rol: sub
Zoekt_naar: Dominante vrouw
Land: Nederland
Plaats of provincie: Amsterdam
Email: slaaf Jeroen.
Website: http://
Tekst: Deze slaaf in (terwijl ik dit schrijf) een metalen kuisheidskooi (Bon4mSmall) en woonachtig in een eigen koopflat (studio) in Amsterdam Zuid Oost is opzoek naar een sadistische Meesteres (of femdom stel/groep)die erop kickt om het Haar slaaf het leven zo zwaar mogelijk te maken en geniet van zijn ongemak en pijn. De slaaf is opzoek naar een Meesteres die hem zijn vrije wil ontneemt. De slaaf woont in Amsterdam Zuid Oost en hoopt een Meesters te vinden die bij hem komt inwonen. De slaaf betaald de vaste lasten, kookt, maakt schoon, ruimt op en wat U verder van hem verlangt te doen of ondergaan. De slaaf werkt 40 uur per week en buiten de dagelijkse taken in huis staat het de Meesteres vrij om de slaaf andere werkzaamheden te laten verrichten voor derden zodat de slaaf nog beter in de behoeften van zijn Meesteres kan voorzien.

De slaaf is een grote loser, hiv positief, heeft geen vrienden behalve online en alleen zijn ouders als famillie om rekening mee te houden wat de Meesteres alle vrijheid geeft om de tijd van Haar slaaf in te delen en langzaam maar zeker fysiek en mentaal uit te buiten en kapot te maken. De slaaf hoopt een Meesteres te vinden die de slaaf aan een spartaans regime onderwerpt en haar slaaf als stront behandeld als ze wil of compleet negeert als ze zo wenst. Een Meesteres waarbij de slaaf op leeft op een dieet van zijn Meesteres haar restjes, met de Meesteres haar ontlasting klaagemaakt eten en/of eten uit afvalbakken voor hemzelf laat halen.

De slaaf en woning zijn per direct te claimen en de slaaf heeft bondage tape in huis zodat U de slaaf kan vastbinden en Uw gang met hem kan gaan totday hij smeekt om de sleutels van zijn woning en kuisheidskooi in ontvangst te nemen. Bel/reageer voor meer informatie of vraag allen mijn adres en verras me door onaangekondigd aan te bellen en me helemaal geen enkele keus of kans meer laat… Wie het eerst komt…

Jeroen

6 foto’s

Zelf gratis foto advertentie plaatsen klik hier!!!