Ophef over plasseksvideo Patricia Paay


Bron: Telegraaf.nl.


NEDERLAND – Op social media is flinke ophef ontstaan over een plasseksvideo met Patricia Paay in de hoofdrol. Op Twitter werd de opgedoken video van La Paay massaal gedeeld.

Op de video lijkt het erop dat Patricia in een ligbad plasseks heeft met een onbekende man. Het is niet duidelijk of de beelden authentiek zijn. Haar advocaat Mr. Langelaar zegt: “Nu dit naar buiten is gekomen, zullen we maatregelen nemen. Als we de mensen pakken die dit hebben verspreid, hebben ze een probleem.”

Volgens politie Noord-Holland gaat de polderdiva komende vrijdag aangifte doen bij de politie voor het verspreiden van het filmpje. De 67-jarige artieste zei maandag diep geschokt te zijn dat zij vanwege een zakelijk geschil met de beelden wordt gechanteerd.

Chantage

Paay zei wel een vermoeden te hebben wie er achter het verspreiden van het filmpje zit. “Er is iemand die me al tijden zwart probeert te maken en me probeert te chanteren. Ik zal niet zeggen wie dit is, maar deze informatie wel delen met de politie”, aldus La Paay.

Zie meer en grotere foto’s & video: www.telegraaf.nl.

Opmerking tom verhoeven(BDSMradio.EU)

Het is te triest voor woorden dat een misselijkmakend figuur dit filmpje online heeft gezet. In onze kringen is het woord en vaak ook in daad plasseks een vrij normaal verschijnsel.

Maar omdat er in de grote boze buitenwereld nog steeds een immens taboe rust is het des te kwalijker deze filmpjes online te zetten met de intentie om iemand te chanteren of in een kwaad daglicht te zetten.

Hoewel wij het normaal gesproken geen probleem vinden om een plasseks filmpje online te linken. Ga ik het bewust eens niet doen. Gewoonweg om dit criminele figuur geen podium te geven.

Het zou wat anders zijn als er een filmpje van dit kwaadaardige figuur online zou staan met zijn kwaadaardige kop in beeld.

Ook is dit een les voor mij en hopelijk iedereen. Wees heel secuur voor je overgaat tot het jezelf laten filmen in deze posities. Want je weet maar nooit wanneer een schaap in een wolf kan veranderen. Helaas lopen er nog veel als schaap vermomde wolven rond blijkbaar.

Intussen heel veel sterkte voor Patricia.

Groetjes,

tom verhoeven.