BDSMradio.EU tijdens de feestdagen


Tijdens de feestdagen is het niet bepaald een moment om naar BDSMradio.EU te luisteren terwijl schoonmoeder te gast is. Het kan wezen dat van schrik haar lepel opeens in de soep valt!

Maar als je alleen bent of met mensen die BDSM minded zijn dan zou ik (tom verhoeven) het je zekers aanraden.

Kerstdagen:

Tijdens de kerstdagen alle uitzendingen van Meesteres Moriah WWW.bdsmforyou.nl, alle afleveringen van Candlewax met BDSM gedichten van luisteraars en het BDSM Platenverhaal (verhalen van luisteraars met songs op het voorgelezen onderwerp).Dit alles onder de grote noemer BDSM Platen Verhalen.

1e kerstdag

17.00-01.00 BDSM Platen Verhalen deel 1

2e Kerstdag

17.00-01.00 BDSM Platenverhalen deel 2

Ouderjaarsavond

18.00 – 01.00 uur BDSM Nieuws Jaaroverzicht en verzoeken van luisteraars.
Vanaf 23.00 uur aftellen met Meesteres Sjaan en slaaf robbert die een show hebben gemaakt die opgenomen is in Theater “De Blauwe Spankkont”. Met daarin o.a. beroemde gaste als slaaf Mark Rutte en Angela Merkel en nog vele anderen.

Nieuwjaarsavond

18.00 – 01.00 uur BDSM Nieuws Jaaroverzicht en verzoeken van luisteraars.
Vanaf 23.00 uur aftellen met Meesteres Sjaan en slaaf robbert die een show hebben gemaakt die opgenomen is in Theater “De Blauwe Spankkont”. Met daarin o.a. beroemde gasten als slaaf Mark Rutte en Angela Merkel en nog vele anderen. (herhaling)

Geen jaarlijkse BDSM TOP 50 en twee weken herhalingen van alle (live) uitzendingen i.v.m. verbouwing soft en hardware van de studio.

Heb je verzoeken voor oud en Nieuwjaarsdag? Dan kun je ze hier onder plaatsen. Of mij (tom verhoeven) een PB sturen of via de mail bdsmradioeu@hotmail.com.

Alvast fijne dagen gewenst,

Groetjes,

tom verhoeven namens iedereen van www.bdsmradio.eu.