De Kinky Warehouse Sale van 6 november jl

Bron: BDSMradio.eu.

SPIJKENISSE – De tijd vloog voorbij en zo kwamen we al weer op 6 november uit de Kinky Warehouse Sale dag.

Voor BDSM radio was het een beetje kneusjes dag. Ondergetekende (tom verhoeven) die liep te kwakkelen met poly neuropathie(moeilijk en pijnlijk lopen) en watten in het hoofd van verkoudheid zoals ongeveer de helft van Nederland.

Lady Claudia onze steun en toeverlaat die thuis zat met een giga pijnlijke Frozen Sholder en MikeAffec die ontdekte dat hij wat cruciale kabeltjes vergeten was waardoor hij terug moest naar Gouda om deze op te halen.

Zelf moest ik mijn auto nog weghalen bij de laad -en losplek waardoor ik letterlijk een bui op mijn dak kreeg. Mensen die dachten gelijk dat ik koorts had.

Gelukkig was de hulp bij het geluid boule uit Antwerpen paraat om toch nog snel een mooi geluid neer te zetten.(onze dank is groot)

De 2x 1000 watt versterker en boxen deden de naburige standhouders huiveren van lawaai angst. We lieten al snel blijken dat er een hele kleine fractie deze duizenden watts gebruikt zou worden. Zodat iedereen nog normaal kon converseren.

Na heel veel gepiel was de linker kant van de zaal dan eindelijk ook voorzien van geluid.

Toen bleek dat de opname apparatuur niet goed werkte. Dus a.s. zondag geen KWS uitzending helaas.

Dus is ook het mini interview niet te horen met taboo-eindhoven.nl.

Qua centen ging het deze keer ook goed. Met een grote gift van Meesteres Kate waarbij ik uit pure dankbaarheid haar voeten mocht kussen. Voor belangstellenden houdt zij vandaag een open Huis. Zie voor meer info: MrsKate.nl of klik op de foto.

Er waren ook nog andere giften van o.a. Jett plus nog wat t-shirt verkopen. Hierdoor kunnen we de stream/Buma/Sena/website kosten weer voor een maand betalen.

Iets wat hard nodig was omdat de opbrengsten van website de-kooi-bdsm.nl in oktober slechts 30% waren van de 200 die we nodig hebben per maand.

Toen alle technische problemen voorbij waren of veranderden in berusting was het eindelijk tijd om mensen te ontmoeten.

Het leuke van de KWS is dat je mensen weer eens ziet die je al een hele tijd niet hebt gezien en mensen die je alleen maar kent van FB of FL in het eggie ziet.

Iets wat toch heel anders is als bijvoorbeeld een Kamasutra waar half vanilla Nederland ook nog eens rondhuppelt.

Kortom de KWS is buiten een Walhalla aan BDSM spullen ook nog eens een hele leuke munch.

Op de foto boven: Nikita Wilde & Mistress-DivaNikita

Eenmaal thuisgekomen kroop ik letterlijk naar mijn bed om toe te geven aan de lichamelijke kwalen die mij plagen. Maar wel met een heel voldaan en blij gevoel.

Op naar de volgende keer in juni.

Groetjes en BDSM fun gewenst,

tom verhoeven

Op de foto’s zie je: Natasja Nathalia Roden, MikeAffec en ondergetekende.