6 November BDSMradio.EU op Kinky Warehouse Sale Spijkenisse

Bron: BDSMradio.EU.

SPIJKENISSE – Op 6 november is het weer zover de Kinky Warehouse Sale in Spijkenisse. Natuurlijk is BDSMradio.EU wederom aanwezig om de muziek te verzorgen met o.a. MikeAffec, Lady Claudia (onze lieve strenge Charmante assitente), ondergetekende tom verhoeven en misschien nog een gast DJ.

Helaas is het geluid iets minder van kwaliteit omdat Mischa van MischasMusic.nl een betaalde klus heeft op deze datum.

T-shirts en sticker verkoop

Bij Meesteres Lady Claudia kunnen BDSMradio.EU t-shirts en stickers gekocht worden om onze radio te steunen in deze dure tijden. Bovendien kun je “subtiel” aan anderen laten zien dat je aan BDSM doet.

Foto: BDSMradio.EU t-shirt naast mij Isa van Love2pleasure.nl.

Verzoekplaten kunnen tot 29 oktober ingediend worden via bdsmradioeu@hotmail.com of hieronder indien mogelijk.

We gaan deze draaien tussen 12.00 en 14.00 uur.

Uitzending
Zondag 13 november gaan we alles uitzenden voor degenen die bv verzoekplaten hebben gemist of niet konden horen. Uitzending is van 19.00 tot middernacht op BDSMradio.EU die trouwens 24/7 te beluisteren is met: Hits, Oldies & BDSM Songs. Kortom: Always Shocking Music!!

Kortom we gaan het weer gezellig maken!!

Info over de KWS:
De Kinky Warehouse Sale, inmiddels een begrip in de BDSM-scène, is een kinky markt voor fetisjisten en BDSM’ers en wordt georganiseerd door Jett events in samenwerking met Keep it Kinky. De KWS is laagdrempelig, super gezellig met een gevarieerd aanbod. Er staan particuliere verkopers met 2e handskleding, hobbyisten met zelfgemaakte artikelen maar ook professionele verkopers met hun nieuwste collectie..

Je kunt hier terecht voor:
fetisjkleding, corsetten, schoenen e.d.;

bdsm-artikelen zoals: zwepen, floggers, paddles, canes, collars, boeien, gags, touw;

erotische speeltjes, sieraden, kunst, boeken, dvd’s, accessoires en nog veel meer.

MrsMadieanne verzorgt de inlegtafel. Jullie kunnen haar een pm sturen als je spullen hebt voor de inlegtafel.

Muziek wordt verzorgd door BDSMRadio.eu en er zijn weer leuke goodiebags van Massad.

De KWS is tevens een munch waar je na het shoppen of tussendoor andere kinksters kunt ontmoeten. Alleen de munch is al een reden om te komen. Er is een gezellige loungeruimte waar je kunt eten, drinken en socializen.

Leeftijd is vanaf 18 jaar. Kids tot 18 jaar kunnen terecht in MonkeyTown, wat zich in hetzelfde pand bevindt. Dresscode is casual.

Voor de bezoekers van de KWS is er een oppasservice. Jullie kids zijn in goede handen bij daantjes. Kosten: entree MonkeyTown plus een vrijwillige bijdrage voor Daan.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Neem wel voldoende contant geld mee, er is geen pinautomaat op loopafstand. Entree graag gepast betalen.

Als jij ook spullen wilt verkopen, een workshop of show wilt geven of een andere leuke bijdrage hebt dan kun je mailen naar Jett@live.nl. Workshops, shows en demo’s zijn toegestaan, naakt en seks(uele handelingen) niet.

Als jij nog verkopers weet, die niet mogen ontbreken op de KWS dan hoor ik het graag. Verkopers van burlesque, steampunk, lolita kleding, schoenen en accessoires zijn zeer welkom.

Lokatie en entree:
Datum en tijd: Zondag, 06 november, 2016 12.00-17.00 uur
Locatie:sportcentrum Halfweg, Einsteinweg 6 in Spijkenisse
Entree: 5 euro
Dress code: casual (i.v.m. indoor speeltuin in hetzelfde pand)

Zie event op:
Fetlife(profiel noodzakelijk): https://fetlife.com/events/461972
Facebook: https://www.facebook.com/events/350390535306728/

Foto: Eerdere editie van Kinky Warehouse Sale. vlnr: MikeAffec, Lady Claudia & tom verhoeven.

Foto: Fyler Kinky Warehouse Sale.