Column Roxy in Woelt.nl: Koppels


Bron: Woelt.nl.


BELGIE – TURNHOUT – Welkom in de wondere wereld die SM heet. Ik ben Mrs Roxy en ben als professional nu ruim 21 jaar actief. Ik heb het boek Dagboek van een SM-meesteres geschreven. In mijn vorige column gaf ik jullie een impressie hoe ik van de herfst geniet. Deze keer gaat het over koppels die wel eens toe zijn aan iets anders.

Speelzolder

Na het boek vijftig tinten grijs, zijn er enorm veel koppels die gebruik maken van de mogelijkheid om een SM-chalet te huren. Ik verhuur SM-chalets en SM-ruimtes op mijn enorme SM-locatie. Het is erg mooi om de vele fantasieën die mensen mij vertellen te kunnen invullen en waarmaken. Hier kunnen zij gebruik maken van de speelzolder boven. De reden dat mensen dat doen, is vaak omdat er thuis kinderen zijn die natuurlijk niets mogen meekrijgen van de nieuwe mogelijkheden die er zijn als je je in SM gaat verdiepen. Ook kun je niet te veel herrie maken in je eigen huis voor de buren en zo zijn er nog tal van redenen.

Spelbound

Veel vrouwen zien zichzelf in de rol van Anastasia Steele en sommige mannen willen ook graag de rol van Christian Grey. SM heeft gelukkig al veel minder taboes, en terecht. De naam SM is uitereaard helemaal verkeerd en zou eigenlijk Spelbound moeten heten. Spelbound betekent betovering en dat ontstaat door veel praten met elkaar en je meest intieme ideeën met elkaar uitwisselen. Daar kun je vervolgens samen mee aan de slag.

Rubberen fantasie

Eén van onze koppels kwam met een schitterend verhaal hierover. Anoek, een kleine jonge charmante vrouw, en Andy, een lange interessante en aantrekkelijke man, wonen al ruim vijf jaar met elkaar. Anoek droomde ervan om zich in rubberen kleding te hullen, waar Andy vervolgens een enorme kick van zou krijgen. Maar haar fantasieën gingen verder. Ze fantaseerde stiekem dat hij haar misschien wel eens in rubberkleding zou willen vastboeien aan hun bed. Haar blinddoeken en heel zacht over haar rubberen kleding strelen. Terwijl zij niets terug kan doen, helemaal overgeleverd aan zijn lusten en fantasie.

Na het boek vijftig tinten grijs werd dit verlangen naar totale overgave alleen maar groter. Uiteindelijk heeft ze besloten om met hem te praten en hem de keuze voor te leggen. Of we gaan aan SM doen, óf ik stop deze relatie. Ik wil meer dan die saaie seks, dacht ze.

Stoute schoenen

Op een dag trok ze de stoute schoenen aan. Ze zorgde dat de woning er romantisch uitzag. Ze had veel kaarsjes aangestoken en verse rozenblaadjes verspreid vanaf de voordeur tot het bed. Ze zette een fles wijn met twee glazen op tafel en zat gespannen op hem te wachten. Vrolijk kwam hij binnen. Hij gaf haar en kus en zei: ‘Is er een feestje gaande of ben ik mijn eigen verjaardag soms vergeten?’ Anoek lacht. ‘Ga maar zitten, ik moet even heel serieus met je praten.’

Het gesprek

Ze ontkurkte de fles wijn en schonk de glazen vol. Verbaasd zat hij haar aan te kijken. Zenuwachtig draaide Anoek haar glas rond en nam voorzichtig een slokje. ‘Andy ik moet je iets vertellen. Ik vind je erg lief en attent, ook in bed, maar dat volstaat niet meer voor mij. Ik wil meer dan dat. Ik houd van latex en zou graag een keer met rubberen kleding aan vastgeboeid willen worden door jou op een stoel of bed. Eigenlijk maakt het mij niet zo veel uit waar. Ik wil gewoon seksueel overgeleverd zijn aan jou.’

Andy had tot nu toe nog geen woord gezegd. Hij heeft diep in gedachten naar haar zitten luisteren. Toen ze was uitgesproken, bleef hij nog even stil voor zich uitstaren met zijn blik naar beneden gericht. Toen stond hij op met een kwajongenslach op zijn gezicht.

Billenkoek

‘Verdorie. Hoe heb je hier vijf jaar over kunnen zwijgen? Ik kick op vrouwen in latex. Je moet eigenlijk een pak op je billen hebben.’ Hij hield zich aan zijn woord, tilde haar op en legde haar over de knie. Hij trok haar slipje naar beneden. ‘De eerste tien klappen voelde heerlijk aan’, vertelde ze. ‘De volgende waren een stuk harder. Ik genoot van de warmte en de sensatie, waardoor ik mega opgewonden werd. Ik heb mijn zin gekregen, want we hebben nu enorm veel latex kleding gekocht. Andy vindt het ook heerlijk dit te dragen. Onze volgende stap was naar jouw SM villa komen. We vinden dit een prachtige locatie, waar we met mooi weer ook buiten kunnen spelen in het intens prachtige bos. De tips die je ons altijd geeft om veilig te kunnen spelen zijn ook fijn. We weten dat jij met jouw ervaring altijd te hulp kan schieten in het geval we dat nodig hebben.’

Intens verliefd en happy namen ze met een brede glimlach de volgende dag afscheid van mij. Lees hier hoe ik mijn kerst heb gevierd.

Zie meer en grotere foto’s op: Woelt.nl.


LINKS:

Websites:

Mistress-roxy.com.

SM-ruimte-huren.be.