BDSMwinkel.NL Failliet

Bron: De Curator

EINDHOVEN – Gisteren heeft mij (tom verhoeven) het bericht bereikt dat de BDSMwinkel.nl failliet is verklaard. Iets wat best ingrijpend is voor de BDSMradio.EU hobby. Daar ik nog € 622,– tegoed had van de BDSMwinkel. Feitelijk bijna 3 maanden uitzendkosten van de radio. Zoals jullie weten komen meer dan alle opbrengsten van de-kooi-bdsm.nl ten goede aan BDSMradio.EU.

Gevolgen voor klanten BDSMwinkel.nl
Klanten die vragen hebben kunnen terecht bij de curator n.vinke@boskampwillems.nl. Of er sprake is van gedupeerde klanten is mij vooralsnog onbekend.

De reclame banners van BDSMwinkel op de-kooi
Sinds vandaag staat de melding op de website dat er niet meer geleverd kan worden. Maar het kan zijn dat deze mededeling niet verschijnt bij productenlinks.
Wel staan er vooral op oudere pagina’s nog duizenden links naar deze winkel.
Waarbij het onmogelijk al deze links te verwijderen. Met andere woorden: Klik niet meer op deze producten en banners.

Nieuwe BDSM Shop op de-kooi?
Vooralsnog staat er geen nieuwe affiliate schap op de rol met een andere BDSM shop. Dus mocht u eigenaar zijn van een goede BDSM Shop en via de-kooi Uw verkopen willen vergroten dan bent u altijd welkom via dekooi@de-kooi-bdsm.nl.

Voor de Ex-eigenaar van de BDSMwinkel.NL
De afgelopen jaren hakten er flink met de recessie. Ondanks dat vooral de politiek beweert dat deze over is. Valt daar in de knip en het vertrouwen van de gemiddelde Nederlander nog niets te merken. Het is heel jammer dat het zo heeft moeten lopen. Want de jaren dat de BDSMwinkel nog goed draaide was de samenwerking goed en prettig. Bovendien heb nooit één klacht van een klant binnen gekregen. Ik wens je heel veel sterkte met deze ellende en een hopelijk veel beter 2016.

Toekomst van BDSMradio.EU

Omdat BDSMradio.EU breakeven (geen winst en geen verlies) bekostigd werd door alle opbrengsten van de-kooi als gift te ontvangen en de giften van luisteraars. Komt dit verlies van € 622,– hard aan. Hopelijk zijn er nog mensen die goede plannen hebben om dit gat te vullen. Want het is onmogelijk om dit vanuit mijn modale loondienst baan te bekostigen. Wel blijf ik positief omdat de radio al vele stormen heeft doorstaan en deze ook wel zal overleven.

Plannen/voorstellen en giften zijn altijd welkom via een mail naar bdsmradioeu@hotmail.com of dekooi@de-kooi-bdsm.nl.

Mijn en onze dank is groot!!


BDSMwinkel.nl helaas Failliet!!!