Boek De Lustkronieken

Bron: Lizadaen.nl.

NEDERLAND/BELGIE – Na een lange ascetische periode vertaalde Liza Daen haar innerlijke zoektocht naar wezenlijk contact en verbinding met de wereld in prachtige erotische verhalen.

Not for the fainthearted, so to speak. De figuranten in de 26 vehalen uit De Lustkronieken zijn die-hards in het ge-individualiseerde leven. Zij zijn niet meer op een gangbare manier in staat zich geraakt te voelen in het hart en menselijke warmte toe te laten. Liza Daen weet in deze setting toch contact te doen ontstaan door de meer extreme vormen van sex en fantasie uit de diepere krochten van een menzenziel in het licht te zetten. Door steeds extremere vormen van sex en fysiek contact, ontstaat ook emotioneel contact. In de fysieke overgave die het vraagt, zien we bewustzijn, verlangen, emotionele overgave en tederheid ontstaan.

De Lustkronieken zijn vooral ook prachtig geschreven, geile en opwindende verhalen die Lust opwekken in de lezer op vreemde en onverwachte manieren. Liza Daen brengt taboes, heimelijke verlangens, sluimerende fantasie en emotionele overgave op een prachtige manier in beeld. Door haar sferische schrijven neemt zij de lezer mee in een intrigerende wellustige wereld alsof we erbij zijn. Als geen ander weet zij de lezen te raken en in haar eigen dynamiek contact te maken met de lezer.

Zie ook onder “Bestellen“.

Uitgeverij Aspekt

www.uitgeverijaspekt.nl

ISBN: 9789461535566

Verschenen: juli 2014