Bron: EricMasters.info. – EricMasters.info – Nederland(11-12-2013)

NEDERLAND/VLAANDEREN – De in dit jaar overleden BDSM schrijver en columnist Eric Masters was de reden
dat MisTique is begonnen met de website EricMasters.info. De website is een ode aan deze schrijver die ook regelmatig een column schreef op mijn website.

De persoonlijke website van Eric Masters is kort na zijn overlijden offline gegaan en daarmee ook een groot deel van zijn BDSM verhalen/verslagen en columns. Ook schreef Eric verhalen voor de magazine’s MassaD, en Steelmoon.

Reden voor MisTique om een nieuwe website op te zetten met daarin links naar verhalen plus het ophalen van herinneringen over Eric.

Haar motivatie:
Een tijdje geleden wilde ik nog eens kijken op de website van Eric Masters, verdrietig moest ik concluderen dat deze verdwenen is.

Het maakte mij verdrietig omdat Eric altijd met veel liefde en zorg met zijn website bezig was. Dat zijn verhalen verloren zijn gegaan is natuurlijk erg jammer, daar kan ik weinig aan veranderen omdat het niet aan mij is deze opnieuw te publiceren.

Maar de lege plek die nu achterblijft is er eentje die schrijnend is, en dat heeft mij ertoe aangezet deze website te maken.
Om de herinnering aan Eric, en wat hij ons na liet, niet verloren te laten gaan.

Met dit eerbetoon wil ik niemand kwetsen, het is mijn opzet om een ruimte te creëren die mogelijkheden biedt om te herinneren, terug te denken, stil te staan, gewoon even die connectie met Eric te voelen wanneer iemand daar behoefte aan heeft. Meer over het doel van dit initiatief kun je hier, lezen.

De manier waarop ik invulling geven wil aan deze site is een balanceren op een soms onzichtbaar koord. Ik zoek naar de voetsporen die Eric achterliet, op het internet, via zijn verhalen, via gesprekken die ik met hem had, via herinneringen die anderen aan hem hebben en ik hoop daarmee een mooie nieuwe plek te bieden die ruimte geeft tot bezinning, ieder op onze eigen manier.

Wil je contact opnemen met mij, of heb je een herinnering die je graag hier delen wilt, neem dan contact op met mij via email. maisonmistique@gmail.com

MisTique

Bezoek de website.

Geluid BDSMradio.EU interview Eric Masters 2004.

Columns Eric Masters op deze website.