Bron: Telegraaf.nl

UK – Niks is te gek voor de 65-jarige Madonna. Oefenend voor een gratis optreden zaterdagavond op Copacabana Beach in Brazilië droeg zij kniebeschermers en verschillende kleuren volledig bedekkende gezichtsmaskers. Voor de veiligheid, zei zij zelf, of had ze gewoon geen zin om haar make-up te doen?

Zie meer en grotere foto’s op: Telegraaf.nl

De zangeres heeft intussen kraakbeenoperaties ondergaan na haar extreem pijnlijke knie- en heupoperaties in 2020. En dat zij dus voorzichtig is met haar benen is begrijpelijk, vooral gezien de ingewikkelde dansroutines die zij uitvoert tijdens de laatste en helemaal gratis aflevering van haar Celebration-tournee. Maar gezichtsmaskers, die ook worden gebruikt in de bondage scène?

Madonna is nooit vies geweest van seksuele toespelingen. Alleen bondage-maskers, dat gaat wel heel ver, dachten veel mensen die de generale repetitie van de tournee bijwoonden. Madonna trad evenwel niet zonder op. En gebruikte zelfs een stand-in voor een optreden met een fan.

Madonna droeg eerst een T-shirt met hotpants met een geel fluorescerende masker, maar toen een zwart fluwelen catsuit, zilveren laarzen met afwisselend het gele en het zwarte masker.

BEKIJK OOK:Madonna sluit tournee af met gratis optreden op Copacabana: ’Grootste show tot nu toe’

Volgens Madonna’s team is er geen kaartverkoop nodig voor Madonna’s laatste optreden van The Celebration Tour. „Het hele evenement gebeurt op ’wie het eerst komt, die profiteert’ basis. Is het Belmond Copacabana Palace hotel vol, dan is ie vol.”

Madonna’s dochter Estere deed mee bij de repetitie. Zij treedt op als dj in haar moeders show.Madonna is moeder van 6 kinderen: Lourdes Leon van 27, Rocco Ritchie van 23, David Banda van 18, Mercy James van 18, en de tweeling Stella en Estere van 11.