Zij (28) werkt in een hospice. Hij (35) is financieel manager. Ze zijn twee jaar samen.

Bron: Flair.nl

NEDERLAND – Deze ‘Bedgeheimen’ komt uit Flair 17-2024. Meedoen aan deze rubriek? Wil jij ook jouw verhaal vertellen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmedia.nl.

Zie grotere foto op: Flair.nl

Louise

Aantal bedpartners: “Zes.”

Onze eerste keer: “We kennen elkaar via Tinder. We waren beiden niet op zoek naar meer, maar de seks was zo mindblowing dat we elkaar bleven zien.”

We vrijen: “We slapen alleen in de weekenden bij elkaar. De keren dat we seks hebben varieert: van twee keer tot een keer of vijf, zes per weekend.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn voeten. Ik knap echt af op lelijke worteltenen of schimmelnagels, haha. Maar gelukkig is de rest ook mooi hoor.”

Mijn favoriete standje: “Missionaris.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “We houden allebei van orale seks, dus dat slaan we vrijwel nooit over. Verder zijn we niet van die enorme acrobaten tijdens de seks, missionaris is favoriet. Op die manier kunnen we ook zoenen. Of Kay houdt mijn polsen boven mijn hoofd. Dat tikje dominante vinden we beiden geil.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Mijn vorige bedpartners waren al blij als ik überhaupt klaarkwam, Kay vindt het juist leuk om mij naar het randje te brengen en dan te stoppen. Soms ‘edgen’ we elkaar een paar uur lang.”

Ik word helemaal wild als: “Hij me dus op het randje van een orgasme brengt, maar dan stopt.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Ik wil het weleens met twee mannen doen.”

Minpuntje: “We kunnen, omdat we ver bij elkaar vandaan wonen, alleen in het weekend seks hebben.”

Ik droom weleens van: “Een trio, met twee mannen dus. Een dubbele penetratie lijkt me heel geil.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Kay

Aantal bedpartners: “Tien.”

Onze eerste keer: “Begon als een eenmalig iets, lekker ongecompliceerd. Ongecompliceerd is het gelukkig nog steeds tussen ons, maar dat eenmalige was snel van de baan. Ik kon Louise niet laten schieten.”

We vrijen: “We hebben een latrelatie, dus we zijn ‘veroordeeld’ tot het weekend. Dan doen we het wel vaak meerdere keren.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar buikje, haar borsten, haar kont of haar ondeugende ogen… ik kan niet kiezen.”

Mijn favoriete standje: “Missionaris.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Meestal zijn we naakt, maar soms wacht Louise me op in een spannend setje. Dat ze op die manier laat zien dat ze door mij genomen wil worden, vind ik heel erg opwindend.”

Ik word helemaal wild als: “Laatst lag Louise ongegeneerd op bed met zichzelf te spelen toen ik thuiskwam. Ik mocht niet aan haar zitten, maar moest op een stoel voor het bed naar haar kijken totdat zij aangaf dat ze genomen wilde worden. Ik ben in tijden niet zo hard geweest als toen.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ik heb niet echt iets nieuws van haar geleerd, uiteindelijk zijn er maar een bepaald aantal handelingen die je kunt doen. Maar we experimenteren er samen lekker op los.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Niets.”

Minpuntje: “Met een ex-vriendinnetje deed ik weleens aan plasseks. Ik weet dat veel mensen dat vies vinden, maar ik vond dat heel erg geil. We deden dat overigens altijd keurig met een zeiltje of in de badkamer, maar Louise vindt dat helemaal niets. Ook niet als zij degene is die over mij heen zou plassen. Dat vind ik jammer, maar er is genoeg wat ervoor in de plaats is gekomen.”

Ik droom weleens van: “Al mijn dromen zijn wel zo’n beetje uitgekomen, geloof ik.”

Ik geef mijn seksleven een 10-

Deze ‘Bedgeheimen’ komt uit Flair 17-2024. Meedoen aan deze rubriek? Wil jij ook jouw verhaal vertellen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmedia.nl.