Bron: @tomVerhoeven (Fetlife)


HEEMSKERK -In mijn 58 jaar oude leven heb ik al aardig wat meegemaakt op BDSM vlak. Soms als Dom, de ene keer met meer succes dan de andere. Toch zijn mijn ervaringen verreweg het meest als sub. Nu mijn medische staat niet echt florissant te noemen valt zoek ik in de regio naar een Dominante vriendin die zich zou nu en dan wil uitleven op dit mormel.

Zeer volle strenge vrouwen trekken mij mateloos aan. Maar eigenlijk trekt iedere vrouw met deze kinky fantasie mij aan. Bron foto en dank aan Vintagebdsmart.com

Ook val ik niet echt in het BDSM hoekje zoals zgn puristen vaak beweren. Ik ben gewoon een subje die er niet vies van is om ook seksueel mis dan wel gebruikt te worden. Het is voor mij ook het ultieme genot om mijn D al dan niet gillend aan orgasmes te helpen. Gelukkig ben ik op dat stukje subberigheid best goed te noemen. Alleen is het jammere dat de meeste D’s kennelijk altijd ver weg wonen en dat is als kneuzerige man in mijn geval niet handig. Helemaal doordat een klein stijf piemeltje niet meer mogelijk is door medicijn gebruik. Wel kan hij na lang melken nog wit sap produceren. Kortom ben niet de sub van weleer.

Mijn droom is dan ook een D in de buurt van de Heemskerk te vinden.
Nu dan mijn ultieme fantasie van hoe zo’n eerste ontmoeting eruit zou kunnen zien. Waarbij ik wel de aantekening maak dat ik als sub niets te willen heb en mij volledig moet zetten naar de wensen van mijn “toekomstige” D.

Droom
Zo ben ik op Fetlife op “jacht” naar (oudere) Dominante vrouwen uit de buurt met geen of nietszeggende foto’s om deze stoute onmogelijke geblinddoekte fantasie misschien ooit echt te kunnen meemaken. Zelf heb ik eens met een subje een date gehad die geblinddoekt was. Haar spanning en geilheid was zo intens.

De Fantasie

Na enig contact via de mail is het dan zover de ontmoeting zal vandaag plaatsvinden. Al dagen kan ik haast niet slapen van hetgeen mij gaat overkomen als willoze slaaf. Het verheugd mij heel erg dat zij in de buurt woont en dat ik binnen een half uur auto tuffen bij haar kan zijn.

Het moment is dan eindelijk daar. In de douche neem ik grondige behandeling om zo perfect als maar mogelijk is voor de Meesteres te verschijnen. Geen plekje sla ik over en bovendien spoel ik mijn kont net zolang tot er alleen maar helder water uit komt zoals de Meesteres mij bevolen heeft.

Spannende is dat ik haar alleen maar heb gezien op een vage foto en dat ik haar tijdens deze eerste keer ook helemaal niet zal zien. Ik moet mijn auto op een plek in de Zaanstreek neerzetten en dan wachten met een van binnen geblindeerde zonnebril op wat mij allemaal gaat overkomen.

De zenuwen gieren mij door de keel en eigenlijk ben ik ook best wel een beetje angstig. Stel dat ze een hele andere agenda met mij blijkt te hebben dan wat we van te voren hebben afgesproken. Wie weet komt er wel een kudde wilde mannen mij onderhanden nemen terwijl ik muurvast lig vastgebonden.

Toch is het die vorm van angst voor het onbekende waar ik heel erg op kick. Dit zal geen spelletje worden waarbij je als slaafje al het verloop kan voorspellen. Niet volgens de strakke regie die het altijd lijkt te hebben.
Nu zal ik als willoos object overgeleverd worden aan de lusten en wil van een onbekende vrouw.

In de auto lijkt het wel uren te duren, tijdens het wachten met een geblindeerde zonnebril, op een verlaten parkeerplaats. Zou ze wel komen? Zou zij mij hebben gezien en weer gillend naar huis zijn gerend?
Een gevoel van onzekerheid kwam over mij heen totdat het portier achter mij opeens openging.

Ik hoorde iemand op de achterbank neerploffen. Aan het inzakken van de auto merkte ik dat deze persoon minstens net zo zwaar (101 kg) of zwaarder dan mij was.

De adrealine pomp in mijn lichaam maakte overuren. Zou het toch een man zijn? Krijg ik straks een gun in mijn rug? Totdat opeens een stem klonk. Er ging een schok door mijn lichaam, aan de ene kant schrik en aan de andere kant opluchting. Het was een vrouwenstem.

Kalm zei zij tegen mij dat ik nu nog terug kon.. Maar als ik niet terug wilde dat er voor mij geen weg terug meer zal zijn todat zij het wenste. “Dus kiezen slaaf!!!”. Zei ze met een wat luidere stem. “Ja of nee” zei ze!! Met een beetje trillerige stem zei ik: “ja” en dat ik door wilde gaan. Waarop zij zei: “Dan is er nu geen weg terug meer voor je”.

Vervolgens gebood zij mij uit mijn auto te stappen. Iets wat ik uiteraard stuntelig deed omdat ik niets kon zien. Opeens voelde ik een behoorlijke pijn in mijn ballen. Met haar hand had zij mijn kruis te pakken en kneep goed in mijn zaak. Ze zei: “ik hoor niets”. Waarop ik mij gelijk bewust was van de blunder die ik had gemaakt door geen “ja Meesteres” te zeggen. Toen ik dat alsnog zei liet ze mijn kruis los. Nadat ik stuntelig mijn auto had gesloten met de afstandbediening gebood zij mij de autosleutels aan haar te geven. Uiteraard gehoorzaamde ik haar na “ja Meesteres” gezegd te hebben.

Daarna was het stuntelig lopen geblazen. Ze nam mij bij de arm en ik volgde haar gelukkig langzame tempo. Opeens merkt ik dat we een gebouw binnen gingen. Het bleek een flat te zijn doordat ik even later in de lift zat met mijn Meesteres.

Na de lift en wat lopen maakte zij haar voordeur open en gebood mij naar binnen te gaan. Eenmaal binnen gekomen gebood zij mij mijn ogen dicht te houden. Als ze zou merken dat ik ook maar even mijn ogen open zou doen, dan zou ik gelijk buiten staan en nooit meer binnenkomen.

Dat risico wilde ik natuurlijk helemaal niet lopen. Tot op dit moment had ik al de SM ervaring van mijn leven en wilde dat tot het einde doorzetten.
Tijdens het sluiten van mijn ogen kreeg ik een blinddoek om en mocht daarna mijn ogen weer open doen om te kijken of ik nog iets kon zien. Gelukkig was dat niet geval en was ik stekeblind overgeleverd aan de vrouw die mij wilde gebruiken voor haar snode plannen.

Direct daarna moest ik mij helemaal uitkleden. Iets dat ik met wat schaamte deed. Ondanks dat ze al foto’s van mij had gezien kon het wezen dat ze mij misschien niet aantrekkelijk genoeg zou vinden. Zonder ook maar iets daarvan vernomen te hebben moest ik met benen wijd gaan staan.

Al snel voelde ik dat zij een riempje strak om mijn ballen deed met daaraan iets van een hondenketting. Toen dat het allemaal vastzat gebood zij mij haar te volgen en te zorgen dat de ketting strak zou blijven staan. Zou de ketting niet strak blijven dan zou er wat zwaaien voor me.

Gelukkig ging het mij goed mede doordat zij ook de ketting strak hield en ik het gevoel had dat mijn ballen bijna net zolang als de ketting waren geworden. Ondanks de trekkende pijn in mijn ballen wilde ik mij niet laten kennen.

Al vrij snel waren we op een slaapkamer omdat ik op het bed moest gaan liggen. Vrij snel daarna lag ik vast in de boeien en bovendien als exra borg nog vast met een touw. Ik lag zo vast als een huis en al zou ik nog zo mijn best doen ontsnappen was niet mogelijk. Al snel ontdekte ik dat de hondenriem aan mijn ballen nog een functie had. Ik merkte dat er aan het einde van de riem zo’n haspel zat waarmee je de lijn van de hond kan verlengen en inkorten.

Die op zijn beurt weer vast werd gemaakt aan een haak in het plafond. Met de haspel aan het plafond kon zij mijn ballen zo strak trekken als zij wilde. Uiteraard deed ze dat ook. Dus daar lag ik dan muurvast met mijn ballen omhoog in een takelachtige constructie.

Direct daarna zei ze tegen mij dat ze een lange wandeling met de hond ging maken en ik hier moederziel achter zou blijven. Uiteraard zei ik “ja Meesteres”.

Daarna stond ze op en liep weg. De slaapkamer waarin ik lag ging op slot. Toen de voetstappen van Meesteres en hond vervaagden nadat de voordeur was gegaan, wist ik dat ik eenzaam opgesloten was.

Er spookten allerlei scenario’s door mijn hoofd. Zoals: Straks is ze de sleutel kwijt en wat als er brand uitbreekt in de flat.

Intussen kwam ik tot de ontdekking dat ik echt niet los zou kunnen komen.

DE MEGA MINDFUCK

Wie weet wat voor “engs” ze allemaal met mij zou gaan doen? Tekening met dank aan: Vintagebdsmart.com.

Gelukkig duurde de wandeling niet zo lang alsdat ze had gezegd en al spoedig ging de deur van het slot en stond ze in de kamer.

Zo kortaf als ze in het begin was zo spraakzaam was ze nu. Maar voor mij was haar spraakzaam zijn nogal heftig te noemen.

Direct vertelde ze wat ze met mij allemaal kon gaan doen.
“Ik denk dat ik je maar nooit meer loslaat”.

“Eigenlijk kan ik alles doen met je wat ik wil. Al zou ik je pik willen afknippen en deze aan de hond voeren. Ik kan je gruwelijk martelen en extreem vernederen. Verzet is gewoon zinloos voor je. Zelfs al zou ik in je bek willen schijten dan heb je het maar te vreten, als je tenminste thuis wil komen? Als ik dat uiteraard toe zou laten.

Misschien laat ik je wel met je tong de wc pot schoonmaken. Ik zou in ieder geval maar mijn uiterste best doen slaaf mij te behagen en te volgen. Voordat ik misschien wel die dingen op je loslaat.”
Ik wist niet hoe snel ik “ja Meesteres” moest zeggen. Inderdaad ze kon alles met mij doen wat ze wilde en alle afspraken over tijden en heel thuiskomen voor mij negeren.

Of ik nu wilde of niet ik was helemaal in haar macht. Er zat niets anders op dan haar wil te ondergaan en op te volgen en te bidden dat ze dat soort te extreme martelingen niet op mij los zou laten.

“Oja slaaf en om genade smeken heeft geen zin want dat betekend dat ik alleen maar extremer ga worden”. Toen ze dat tegen mij zei spoot de adrealine zowat uit mijn lijf. Nog nooit was ik zo bang geweest tijdens een SM spel. Maar aan de andere kant was mijn opwinding nog nooit zo groot geweest.

Snel daarna voelde ik dat de hondenhaspel die mijn ballen strak trok losser gemaakt werd. Waardoor de spanning van mijn ballen verdween. Ook werden mijn voeten die aan het voeteneinde van het bed zaten losgemaakt.

Als ik nu zou willen, zou ik wild om mij heen kunnen trappen om mij met een heel klein beetje geluk los te maken van deze “psychopatische” Meesteres. Alleen de vraag was of ik dan wel los zou kunnen komen. Mijn handen lagen muurvast. Wie weet zou dat juist wel reden zijn om die enge opties op mij los te laten.

Dus besloot ik ook mee te werken zoals een goed slaafje dat hoort te doen. Ook omdat het mij mateloos opwond.

Al snel merkte ik dat mijn benen vast moesten aan het hoofdeinde van het en wel wijdbeens. Ineens merkte ik dat ik niet echt een type sportman ben. Waardoor alle botten en spieren in mijn lijf kraakten. Toch lukte het met wat pijn en moeite.

Nu lag ik dan met mijn kont wijd open, iets wat ik nu niet echt mijn mooiste plekje vind om te laten zien. De haspel die nog aan de haak zat werd weer strak getrokken zodat mijn ballen weer naar het plafond wezen net als mijn kontgaatje.

Opeens voelde ik terwijl ik in deze ongemakkelijke houding lag iets scherps over mijn ballen gaan. Het leek op een puntje van een mes en al gelijk sloeg de angst mij weer om het hart. De Meesteres vroeg: “Weet je wat dit is slaafje?”.

Ik zei onmiddellijk: “een mes Meesteres”. Gelijk daarna zei ze: “van wat zal ik nu gaan doen met dit mes?” Zonder dat ik kon antwoorden vervolgde ze door te zeggen: “Je ballen afsnijden”. Dit terwijl het puntje van het mes over mijn strak gespannen ballen ging zonder te snijden. Maar voelde wel scherpe krassen..

Dat was ook niet nodig want ik zweette evengoed peentjes van angst. Tot ze met het puntje over mijn aars ging ook weer zonder te krassen, snijden of prikken. “Ik kan dat mes ook in je aars steken”zei ze plagend. Weer had ik dat ieeeeeeeeekkkkkkk gevoel.

“Maar je hebt geluk vandaag slaaf.. Ik ben in een goede bui” waarop ik gelijk met een gigantische opluchting zei: “ja Meesteres”.

“Maar je snapt wel dat ik graag dat kale aarsje wil plagen slaaf”. Dat snapte ik ook en was al blij dat het mes weer weg was en zei gelijk: “ja Meesteres”.

Al snel voelde ik een petsje met iets wat leek op een paardrijzweepje direct op mijn blote sterretje. In mijn slaafse bestaan was ik veel plekken geslagen maar nooit direct op mijn blote sterretje. Het voelde pijnlijk maar natuurlijk hield ik mij stoer. “Oke dan krijg er daar 10 van” zei mijn Meesteres.

Snel volgde de 10 klappen iedere keer een stukje harder. Ik probeerde weg te draaien maar dat werd onmiddellijk afgestraft door pijn in mijn ballen, die nog strak gespannen aan de hondenriem vast zaten. Dus zat er niets anders op dan de klappen bewegingloos te ondergaan. Tijdens dit alles floepte er een keer “auwwww”uit mijn mond.

“Wat hoorde ik daar” zei Meesteres. Nog voor ik kon antwoorden kwam ze met de opmerking “Misschien moet ik die mond van je toch maar eens keer volschijten en pissen om er voor te zorgen dat die mond voortaan dicht blijft”. Totaal verward en met een hartslag van 160 antwoorde ik: “ja Meesteres”. “Omdat ik nu niet moet poepen krijg je nu 10 slagen op je ballen en ik wil geen kick horen”.

Je krijgt wel dorst van al dat lezen. Met dank voor de tekening aan: Vintagebdsmart.com.

Uiteraard waren de zachte tikjes op mijn strakke ballen mega gevoelig en weer floepte er een paar keer “auwwww” uit zonder dat ik dat wilde.
“Je hebt het weer verknalt!! Nu maar voor jouw hopen dat ik moet poepen voor je naar huis moet, want eerder laat ik je niet los”. Eigenlijk kon ik inwendig wel janken. Nog nooit had ik mij zo machteloos en vernederd gevoeld.

Er zat gewoon niets anders op dan haar te gehoorzamen en hopen dat de soep niet zo heet gegeten zal worden. Maar tegelijkertijd ook dat bizarre gevoel van opwinding dat ik nu echt een weerloze slaaf was.

Maar terwijl ik aan het peinzen was of ze dit allemaal echt meende, of dat ik slachtoffer was een mega goede mindfuck, voelde ik een koude vochtige vloeistof op mijn aars en daarop een vinger die smerend langzaam mijn kontgaatje binnendrong en langzaam maar zeker helemaal in mijn kontgaatje verdween.

Al snel was ik mijn ellendige positie vergeten en gaf mij over aan dat heerlijke geile gevoel van haar vinger in mijn kont.

“slaaf als jij klaarkomt hou ik je minstens 4 uur langer vast dan afgesproken en ga ik gewoon door met alles wat ik met je wil doen. Plus dat ik je je sperma laat opvreten”. Vechtend om niet klaar te komen zei ik natuurlijk: “ja Meesteres”.

De vinger maakte inmiddels plaats voor nog een dikke klodder glijmiddel en een vibrator die langzaam maar zeker in mijn kont verdween. Toen deze helemaal in mijn kont zat begon de vibratormotor op zijn hardste stand te draaien en ging de vibrator er langzaam helemaal uit en dan weer langzaam helemaal erin. Steeds sneller en sneller naarmate mijn kont ruimer werd.

Ik moest vechten om niet klaar te komen. Na een paar minuten kwam de verlossing en stopte de vibo.

“Je hebt mazzel slaaf dat de vibo schoon is gebleven omdat je goed gespoeld hebt. Anders had je hem schoon moeten likken”. Ik was blij en stamelde “ja Meesteres”.

“Nu tijd voor een permanente oplossing” zei ze. Behoedzaam voelde ik dat er een buttplug in mijn kont werd aangebracht met ductape om de plug op zijn plaats te houden. Waarna mijn benen weer losgingen en mijn ballen weer even lucht kregen.

Ik moet weer wijdbeens gaan liggen met de buttplug in mijn kont en mijn voeten werden weer vastgezet aan het voeteneinde. De hondenhaspel werd weer strakker gezet zodat de ballen ook weer strakker stonden.
“Zo slaaf en nu tijd voor je allerbelangrijkste taak en dat is mij likken tot je erbij neervalt”.
Met een blijde en opgeluchte toon zei ik: “ja Meesteres”.

“Je komt zekers niet eerder weg hier voordat ik alle orgasmes heb gehad die ik wil. Ik kan je verzekeren het zal heeeeeeel lang beffen en likken zal worden voor ik klaarkom”. Nog tijdens het “ja Meesteres” zeggen voelde ik haar op bed komen en dat voelde ik ook gelijk aan mijn ballen die door het inzakken van het matras nog meer onder spanning kwamen te staan.

Nu maar hopen dat ik niet zo stikken in haar lusten. Tekening met dank aan: Vintagebdsmart.com.

Ook voelde ik dat zij met haar stevige kont bovenop mijn mond en neus ging zitten. Ik rook de lucht van een kont die ondanks het wassen een paar uur opgesloten had gezeten in haar broek. Voor mij een lucht die altijd sekslucht noem en mij heel erg geil maakt. Nog tijdens het geile gezwijmel van mijn kant volgde het commando: “Lik mijn reet slaaf”.

Dat was iets wat ik mij geen twee keer liet zeggen. Vol overgave likte haar reet zo goed als ik maar kon. Bij de eerste likken krijg je bij het seksluchtje ook een sekssmaakje. Een beetje bitter maar ozo opwindend en geil.

Ook voelde ik met mijn tong dat haar aars geen sterretje was maar een roosje. Iets waar vrouwen zich nog wel eens voor willen schamen. Maar gelukkig had mijn Meesteres hier geen last van. Zodat zij zich zonder schaamte kon overgeven aan mijn gretige tong en ik mij gretig kon overgeven aan haar roosje. “Steek je tong zo diep als je kan in mijn aars slaaf” zei ze hijgend.

Mijn tong probeerde met alle macht haar roosje binnen te dringen. Iets wat een beetje lukte. In ieder geval voelde ik haar aarsje zich om het puntje van tong sluiten waarna die heerlijke bittere sekssmaak zich weer meester van mij maakte.

Terwijl ik woest haar stevige kont en aars aan het likken was en tussendoor ook nog aan het vechten was met mijn ademhaling. Hoorde en voelde ik dat zij zich aan het vingeren was. Steeds sneller en heftig kreunend voelde ik haar druppeltjes kutsap op mijn hals vallen. Intussen was ze heftig met haar kont aan het beuken en schuiven op mijn mond plus neus. Steeds sneller en sneller.

Tijdens al haar geschok en gebeuk was ik nog steeds bezig haar te likken zo goed en zo kwaad als ik dat kon. Tevens voelde ik gelijkertijd al die schokken nog eens extra heftig in mijn ballen. Terwijl ik ook nog naar gaatjes moest zoeken om adem te halen.

Tot ze ook nog eens besloot om mijn pik vast te pakken en zelf gillend en schokkend klaar aan het komen was. Waarna ik de spanning ook niet meer kon houden en begon te spuiten tijdens haar klaarkomen. Dan maar 4 uur langer vastgehouden worden.

Langzaam maar zeker namen haar schokken en die van mij af. Maakte het kreunen plaats voor nahijgen en voelde ik de druk op mijn hoofd lichter worden.

Na een tijdje wederzijds nahijgen zei met een blijde stem van haar kant: “Kijk nou eens wat een natte troep!!”. Ik zei: “ja Meesteres”. Al snel voelde ik haar vingers door mijn sperma over mijn buik en borst gaan. Waarna haar vingers en mijn sperma in mijn mond kwamen en ik dit als een goed slaafje aflikte.

Al snel pakte ze een stoffen zakdoekje en ik merkte dat ze deze door haar kontnaad en poes haalde waarna ze de resterende sperma op mijn buik weg veegde.

Behoedzaam stopte de zakdoek in mijn mond en zei: “schoonzuigen slaaf en hij mag er pas uit als ik dat zeg”. Na mijn enigste juiste antwoord proefde ik nog steeds een tijdje de heerlijke smaak van haar in mijn mond vermengt met de smaak van mijn sperma.

“Ondanks dat je goed je best gedaan hebt, ben je nog lang niet van mij en je straffen af”. Toch kregen mijn ballen nu wat langer lucht doordat het riempje af ging. Wel lag ik nog steeds zo vast dat ontsnappen niet mogelijk was. Maar na deze geile ervaring was er geen haar op mijn hoofd die dacht aan ontsnappen. Ik voelde mij als gevangene in het paradijs met een afgeplakte buttplug in mijn kont.

Meesteres liep de kamer uit en deed de deur op slot. Ik was weer moederziel alleen en kon weer verzinnen wat er nu allemaal hierna met mij zou gebeuren. Zou ze misschien toch die enge dreigementen waarmaken? Het was gissen voor mij. Maar wat mij tot nog toe overkomen was, maakte mij blij.

Na vermoedelijk een kwartier ging het slot weer van de deur. Met daarbij opeens een vraag van Meesteres: “slaaf als ik jou zou tongzoenen, zou je dat dan lekker vinden”. Gelijk floepte ik eruit: “jazeker Meesteres”.

Waarna zij zei: “oke dan kan ik daar rekening met houden met je eten”. Bij mij ontging er waarschijnlijk iets, om het verband te zien tussen eten en tongzoenen. Maar al snel kwam het antwoord.

“Oke slaaf bij tongzoenen krijg je mijn spuug binnen en nu krijg je dat in je eten en drinken”. Al snel moest ik een hapje nemen van een snee brood met hagelslag waarop zij juist gespuugd had. Iedere hap hoorde ik haar spugen en proefde ik brood met hagelslag die wat vochtiger was dan normaal.

De smaak was eigenlijk net zoals altijd maar het gaf wel een extra vernederend tintje aan het eten en drinken. Bij iedere hap en slok hoorde ik haar lachen. Het rietje waar ik aan lurkte bevatte haar warme pis. Waarna ze haast proestend van het lachen uitbracht: “Smaakt lekker he slaafje?”. “ja Meesteres” was het zo overbekende antwoord van mijn kant.

Na de maaltijd met vele hapjes eten en spuug werd ik weer alleen gelaten met uiteraard de deur op slot.

Maar ja een flat is nu eenmaal gehorig!! Zo hoorde ik mijn Meesteres telefoneren met haar vriendin. Het gesprek klonk zo: “Heee Geraldien met Jeanette”. Na wat heen en weer geklep over het weer kwam er voor mij weer een flinke dosis schrik. “Je bent toch op zoek naar poepslaaf?”. Toen ze dat zei was het vertrouwen gelijk weer in de adrealine stand bij mij.

Maar het gesprek ging verder: “Nou ik heb hier een slaaf vast liggen die ik vol ga schijten. Maar ik vind dat hij meer moet eten.. Dus moet je nog poepen vandaag?”

Bij die vraag dacht ik letterlijk shitttttttttttttt ik wil hier weg!!! Helemaal toen ik haar hoorde zeggen: “Ach 72 vind deze slaaf niet te oud! Want hij heeft te ondergaan wat ik wil, of hij nu wil of niet”. Binnen een tiental seconden hoorde ik haar zeggen: “Tot over uurtje dan mag je lekker zijn bek volschijten”.

Ik voelde mij als door Jaws aangevallen, een prooi die hopeloos verslonden werd.

Dacht ik dat de schok niet groter kon worden.. Het kon dus wel!!!
Ik hoorde in de gang een deur opengaan. De wc bril naar beneden gaan en hoorde haar plas in de pot kletteren.

Weer probeerde ik met rukken en peuteren los te komen maar ik was kansloos. Wat zou ze doen: De poep uit de pot vissen en dat aan mij voeren? De gedachte alleen deed mij huiveren.

Na een aantal minuten werd de wc doorgetrokken en ging de deur open. Al snel kreeg ik een wasknijper op mijn neus met de mededeling: “Ik zal mild voor je zijn de eerste keer. Je krijgt een beetje en je hoeft het niet te ruiken”. Met angst in mijn stem zei ik weer: “ja Meesteres”.

“Je krijgt na dit alles een groot portie poep van mijn vriendin die ik het zo gun.. Ze heeft al jaren die fantasie en tot haar 72ste durfde ze het niet aan.. Maar ja poep is poep”.

Met hellup, hellup in gedachte en zichtbare angst in mijn ogen gaf ik het antwoord wat zij wilde horen. Straks voert ze mijn pik nog aan haar hond!! Dan maar liever dit en mijn pik houden..

“Je hebt mazzel je hoeft bij mij alleen maar levend wc papier te zijn. Om eraan te wennen voor de grote hap”.

Weer nam ze plaats op mijn gezicht in dezelfde positie zoals ik daarvoor haar kont had gelikt. Ik voelde mij onpasselijk worden. Plus gelijk de sneer: “Als je gaat kotsen moet je dat ook opeten”.

Met lange tanden ging mijn tong haar kontgleuf in. Met de verwachting een vieze bittere smaak te krijgen. Het leek wel of ze poep tussen haar billen had gepropt zoveel voelde ik met mijn neus.

Mijn tong wilde niet in die vieze bilnaad. Tot een paar harde pijnlijke tikken op mijn ballen mij wel dwongen.

Het leken wel plakken poep geperst tussen haar bilnaad. Ik verwachte een hele bittere smaak en toen mijn tong die poep tussen haar bilnaad raakte smaakte het……… Zoet!!! Niet bitter of zuur maar echt zoet en zelfs lekker zoet…

Het smaakte zelfs lekker en ik probeerde de smaak thuis te brengen.. Ja het smaakte naar ontbijtkoek en niet naar poep!!!

Wat had het kreng mij ongelofelijk te pakken. Gretig likte ik de platgeperste vochtig gemaakte ontbijtkoek tussen haar billen uit.
Nog nooit had ik gedacht dat ik zo in de maling te nemen was.

Maar al snel hielp ze mij uit de droom door te zeggen: “Ach ik heb liever je reactie als mijn vriendin straks je bek volschijt.. Dus vandaar dat ik nu even in de maling genomen heb”.
Grrrrr weer pakten de donderwolken en doem scenario’s zich samen. Weer had ik angst of ze het nu wel of niet echt ging menen.

“Maar ik heb nog 40 minuten voor ze komt dus tot die tijd ga ik je even flink onder handen nemen slaaf”. Mijn reactie kennen jullie inmiddels al.
Wederom ging het riempje weer om mijn ballen en werd de boel weer vastgespannen via de honden uitlaathaspel aan het plafond.

Snel verliet zij de kamer waarna ze een tijdje later terugkwam. Ik kreeg een warme washand over mijn gezicht waarna ik weer helemaal proper van de ontbijtkoekresten was.

Het ging allemaal heel snel en binnen no time zat ze nu met haar kut bovenop mijn mond in plaats van haar kont. Al snel beveelde zij mij haar kut te likken. Nog sneller dan de eerste keer nam ik haar bevel gretig aan en begon te likken als Lassy.

Door bevelen zoals: “meer naar rechts, harder likken, zachter likken”. Kwam zij al vrij snel tot een heftig orgasme. Waarbij zij wederom ruw met haar kut over mijn neus en kin aan wrijven en schokken was. Met als extra aanjager voor haar, daartussen mijn gretige tong die maar bleef likken. Tijdens het zoeken naar ademgaatjes voor mij. Ik wilde niet stikken maar ook ozo graag likken!

Weer trok er een combinatie van pijn en ongekende geilheid door mijn lichaam. Doordat haar dansende lichaam nogal wat schokken veroorzaakte bij mijn strak aan het plavond vastgesnoerde zak.

Gillend en hemels kwam ze klaar wat bij mij een nog geiler gevoel teweeg bracht. Ondanks de pijn aan mijn zak tijdens het schokken van haar lichaam.

Na haar heftige klaarkomen zei ze hijgend: “Ik ben nog steeds niet met je klaar slaaf”.

Behoedzaam schoof zij een koker over mijn strak gespannen pikje en ballen. die verbonden zat aan naar ik vermoed een strapon. Omdat ze wist dat mijn potentie niet je van het is. Al snel liet zij haar goddelijke kut over mijn nederig vast gespannen slaafse pikkie met piemelkoker glijden.

Wel had ze voor die tijd de lijn wat losser gespannen. Zodat dit slaafse hondje zijn ballen nog zou houden na een goddelijke neukbeurt.
Eigenlijk kwam ik binnen een paar schokken al klaar. Zo geil was ik ondanks dat ik een hele zwakke erectie had. Dan maar nog een keer 4 uur extra.

Als straf voor het klaarkomen moest ik mijn sperma uit de piemelkoker drinken.

Hoe erg en gruwelijk het nog zal zijn zo dadelijk. Als hier haar bejaarde vriendin mij onderhanden komt nemen. Deze goddelijke orgasmes kon niemand mij meer afpakken.

Heerlijk de ultieme vernedering. Tekening dank aan: Vintagebdsmart.com.

Al vrij snel werd ik gewassen alsof ik in het ziekenhuis lag. Ze was er bedreven in en je zou haast zeggen dat ze ervaring zou hebben als verpleegster.

Wel had ik na al die tijd een vreselijk hoge nood gekregen en moest dus hoog nodig plassen. Met een onzekere zachte stem vertelde ik dat mijn Meesteres. Waarop zij zei: “eigenlijk zou ik je pis moeten laten opdrinken.. Maar je hebt geluk ik wil je schoon aan mijn vriendin overgeven”.

Intussen zat ik al te denken hoe ze dat nu zou oplossen. Zou ze mij losmaken? Maar creatief als ze was. Werd alleen het riempje om mijn zak losgemaakt en mijn piemel in een tuit gestopt. “Nu plassen slaaf” sneerde ze.

“Mijn vriendin komt zo en dan wil ik je er klaar voor hebben”. Tijdens haar snerende opmerkingen was het mij eindelijk gelukt om de boel te laten lopen. Ondanks dat ik haar niet kon zien voelde ik dat zij keek hoe ik aan het pissen in de urinaal.

Toen ik dan eindelijk klaar was. Haalde ze de fles weg en kreeg ik weer een washand over slaverige pikje. Ook mijn eikel werd netjes gewassen. Waarna ze overging op de buttplug die al vele uren in mijn kont zat. Nadat ze de ductape had losgemaakt ging de buttplug er heel voorzichtig uit. Waarna mijn aars netjes werd gewassen.

Ze zei: “Voordat mijn vriendin je vol komt schijten moet je wel superschoon zijn… Zelf wil ik ook geen afgelebberde slaven voordat ik ze onderschijt”.

Na de wasbehandeling moest ik wachten. De slaapkamer deur ging weer op slot. Wederom was ik geblinddoekt en vastgebonden aan mijn lot overgeleverd.

Ik had stiekem al het idee dat ze een grote mindfuck op mij los had gelaten. Totdat opeens de deurbel ging!! Ik een stem hoorde van een oudere dame. Mijn Meesteres begroette haar met: “Hoi Geraldien”.
Al mijn hoop was ineens tevergeefs. In gedachte zag ik de bejaarde dame haar kont legen in mijn mond.

De nachtmerrie was nu echt begonnen. Ineens had ik spijt van mijn onvoorwaardelijke machteloze overgave. Maar helaas ik kon het lot niet keren. Er was geen weg terug voor mij.

Maar ik hoorde mijn Meesteres praten met de perverse oma, die wel een jong levend wc’tje lust.

Het ging helemaal niet over slaafjes en poep. Het ging over het nieuws in de krant, over het beroerde weer en nog meer van die koetjes en kalfjes zaken. Waarna ze het gesprek sloten met tot morgen kranten buurvrouw! Waarna de voordeur weer dicht ging.

Iedere keer had zij mij zo te pakken.. Iedere keer trapte ik erin.. Wat een pracht Meesteres die mij zo kan laten bibberen van angst.

Kort na de buurvrouw hoorde ik slot van de slaapkamerdeur weer opengaan. Gelijk kwam er de vraag: “Schrok je slaaf?”. Ik bekende haar dat het hele flatgebouw heeft moeten staan trillen van mijn hartslag.

“Maar goed ik ga je nog even wat extra uren onderhanden nemen omdat je twee keer bent klaargekomen” zei ze met vriendelijke stem.

Ik voelde dat ze mijn voeten ging losmaken en daarna mijn polsen. De blinddoek bleef om.

Inmiddels was ik zelf bejaard geworden van het vele liggen op bed. Toch hielp ze mij behoedzaam overeind en geleidde zij mij naar de plek in de gang waar het allemaal begon.

“Blind aankleden slaaf” zei ze met een stem die eigenlijk toch nog wel meer met mij wilde doen.

Na de gebruikelijke slaafse protocollen kwam ik netjes onder begeleiding weer met mijn geblindeerde zonnebril aan bij mijn auto.
Meesteres zei tegen mij: “Zo slaaf zodra ik nu zeg ga je tot honderd tellen en mag je daarna je bril afdoen..

Doe je hem eerder af dan ben je nooit. Maar dan ook nooit meer mijn slaaf.. Ik hoor wel via de mail of je de volgende keer weer mijn geblinddoekte slaaf wil zijn”.

Ze hielp mij als volwaardig blinden geleidster de auto in. Gaf een kus op mijn wang, zei: “nu” en sloot mijn portier.

Om er zeker van te zijn dat ik mijn geblindeerde bril niet te vroeg afdeed. Telde ik tot honderd vijftig. Waarna ik mijn bril afdeed en toch stiekem probeerde te kijken of ik haar nog kon ontdekken.

Maar alles was stil en leeg. Ik keek op de klok in mijn auto en zag dat ik precies op de afgesproken tijd weer in de auto zat. Thuisgekomen was er niets op mijn lichaam dat een heftig SM spel verklaarde te zien.

Het was dan ook logisch dat ik direct naar de pc te snelde om haar te mailen dat ik haar slaaf wilde blijven ook al zou ik haar nooit zien en dat zij met mij mocht doen wat ze wilde.

Voor mij was dit het heftigste en meest angstige SM spel zijn dat ik ooit gehad had. Ook bleef het opwindend om te gissen naar hoe zij eruit zou zien. Was ze knap? Was ze lelijk? Was ze jong of juist oud? Het enigste wat ik wist was dat ze stevig is en voor mij de mooiste Meesteres in de wereld.

Tot slot:
Ben jij die vrouw? Die net als ik dit extreme verlangen heeft? Die graag een slaafje wil, maar ook kickt op het extreme van de eerste en wellicht ook latere ontmoetingen. Ben jij die vrouw die mooi, lelijk, dik, dun oud of jong is? Wel of geen ervaring met SM? Puur seksbelust of een combinatie van sadisme en seksuele drift? Woon je pak en beet in midden Noord Holland of iets erbuiten? Wil je graag deels anoniem blijven? Heb je geen bezwaar tegen een gebonden man die met striemen mag thuiskomen? Maar allerbelangrijkste durf je het?
Mail dan zo snel als je kan!! BDSMradioEU at hotmail.com om het helemaal op jouw fantasie manier te doen.

Knipoog en bloosssss
tom verhoeven