Celeste (34) is sugarbaby. Ze datet met rijke mannen, in ruil voor geld en cadeaus. In deze rubriek deelt ze haar ervaringen.

Bron: Flair.nl.

NEDERLAND – Dankbaar neem ik een deken aan van de ambulancebroeder, maar het grootste leed is al geleden: ik denk dat ik wel twintig smartphones op me gericht zie. Ik sta in mijn BDSM-outfit met open kruisje naast een naakte Tim, die ook in België een grote ster blijkt. Ik wijs discreet naar zijn borst, maar hij is zo verward dat hij me niet snapt. “Je tepelklemmen”, sis ik. “Trek ze van je borst.”

Zie grotere foto en meer dagboekdelen op Flair.nl

Een politieagent stapt op ons af, en de ploert kan zijn lachen bijna niet bedwingen: “Hoe is de brand ontstaan?” grinnikt hij, terwijl hij me nieuwsgierig aankijkt. “Schoot je uit met je zweepje?” Wat moet ik antwoorden? Dat het niet mijn zweep maar mijn paddle was die uit mijn hand floepte waardoor de geurkaars op het bed viel? Dat Tim verstijfde en ik compleet in paniek raakte, de gang op rende en het hele hotel bij elkaar schreeuwde?

Arme Tim… hij wilde zo graag nog één stomende nacht met me, voordat ik definitief afscheid neem om me op higher profile sugardaddy’s te richten. Verdorie! Wekenlang heb ik werkelijk alles gedaan om mijn social media op te schonen, om mezelf zo voordelig mogelijk te presenteren, zodat mijn toekomstige steenrijke suikeroom, en hopelijk zelfs meer dan dat, niet hoeft te vrezen voor publicitaire blunders of ongemakkelijke lijken in de kast.

Dagboek van een sugarbaby #42 

‘Ik heb een paddle gekocht om hem flink mee af te rossen’

Harry, de manager van Tim staat inmiddels naast de ambulance de pers te woord. Waar komt de media zo snel vandaan? Ik spits mijn oren: noemt hij me een anonieme escort? Tim staart nog steeds apathisch voor zich uit, dus daar hoef ik niet op te rekenen.

Tussen het geroezemoes van de mensen en de klikkende camera’s, realiseer ik me dat ik echt maar één kans heb om mijn imago te redden, ook al gooi ik daarmee iedereen onder de bus. Ik check mijn gezicht in de achteruitkijkspiegel van de ambulance, sla de deken wat charmanter om me heen en ga bedeesd naast Harry staan.

“Mag ik zelf vertellen wat er gebeurd is?” vraag ik, terwijl ik heel hard nadenk wat ik moet zeggen…