Bron: Lovereality.nl.

HILVERSUM – In de Lang Leve de Liefde-aflevering van dinsdagavond stalen Djavan en Isabella toch wel de show. Vooral Isabella, TikTok-influencer ‘van beroep’, die zich onder andere afvroeg: “Waarom is de aarde eigenlijk rond? Waarom niet vierkant? Hij is niet rond, want je kunt in het water vallen.” Daarnaast was ze nogal van het… commanderen.

Zie grotere foto op: Lovereality.nl.

Djavan probeerde zijn date nog op het rechte pad te krijgen: “Maar het water hoort toch ook bij de aarde? Dus dan kun je toch niet van de aarde af vallen?” Dat was echter tevergeefs. En Isabella had er een handje van om hem allemaal opdrachten te geven: “Wil je dit voor me pakken? Wil je dat voor me doen?” Op het sociale medium X wordt ze hard aangepakt.

Adil reageert: “Bij de aanmelding moest deze dame kiezen of ze achterlijk was of een debiel… Deze dame koos voor beide.” Marianne weet: “Vreselijk type die Isabella, ze zoekt een slaaf, geen vent.” Apex Twin: “Laat je niet zo gebruiken, jongen. Je krijgt er niks voor terug.” Gab: “Serieus gast, laat t haar zelf allemaal pakken. Je bent niet goed!”

➡ Niets missen van Lang Leve de Liefde? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!