Bron: Telegraaf.nl.

UK – Carrie Royale, de stripper en dominatrix die in het verleden met prins Harry de bloemetjes buitenzette in Las Vegas, dreigt nu naaktfoto’s van hem te publiceren op OnlyFans. „Ik heb wat leuke plaatjes van hem in zijn nakie.”

Zie meer en grotere foto’s op: Telegraaf.nl.

Naar eigen zeggen heeft Carrie Reichert- die werkte als dominatrix ’Carrie Royale’ en tegenwoordig filmproducent is – foto’s van de prins in handen waarop te zien is hoe hij losgaat op een feestje in sin city. Ze beweerde eerder al dat ze met hem heeft gezoend op deze party in een suite van het Wynn Hotel in 2012. Harry was destijds 27 jaar oud en zou zich volledig hebben laten volgieten met alcohol. Ook claimde ze destijds een souvenir aan deze avond te hebben overgehouden: een zwarte onderbroek van de prins. Opmerkelijk: in 2022 werd de vermeende boxer waarin de kroonjuwelen van de prins hebben gezeten geveild. Maar het is onduidelijk hoeveel het stukje stof daadwerkelijk heeft opgeleverd.

Dat er foto’s van een feestende Harry bestaan mag geen geheim heten. Zo publiceerde The Sun hier al een van in 2012, waarop hij samen met een schaars geklede vrouw te zien was, die hij een knuffel gaf. Carrie beweert dat ze nog veel meer beeldmateriaal heeft van de Britse royal. „Ik heb foto’s van de nacht ervoor en foto’s van een naakte Harry. Mensen zullen in shock zijn. Harry heeft eerder al eens gezegd dat zijn schaamte voor zulk soort foto’s het moeilijk voor hem maken om ’los te komen van zijn verleden’.Carrie zegt dat ze die bewuste avond in 2012 uitgenodigd was door iemand die voor het hotel werkte. Ze wist toen nog niet dat het feestje door Harry gegeven werd. „Ik was vrijgezel en dacht: waarom niet? Het is Vegas”, vertelt ze aan de Britse tabloid. „Ik had gewoon geluk. Ik denk niet dat hij wist wie ik was of wat ik deed.” Ook zegt ze hem gekust te hebben ’in beschonken toestand’ en is ze van plan meer te onthullen over het bacchanaal. „Ik ga meer online plaatsen dan wat het publiek al kent. Woorden, beschrijvingen, ik denk dat ik zelfs een video maak over wat er die nacht allemaal gebeurde.”

Respect

Waarom Carrie het dreigement uit om haar kiekjes online te gooien? Omdat ze het belachelijk vindt dat Harry met geen woord over haar heeft gerept in zijn boek Spare. „Ik heb uit respect die foto’s nooit gepubliceerd. Nu maakt het niets meer uit, het is een imbeciel.” En voegt er vervolgens aan toe: „Ik ben een beetje boos over hoe ik ben weggezet in het boek. Hij heeft een boel van die nacht weggelaten. Ik ben enigszins verbaasd dat hij überhaupt namen van mensen heeft onthouden, omdat hij behoorlijk bezopen was. Hij had ook wel een paar zinnetjes over ons kunnen schrijven, maar dat heeft hij volledig weggelaten.”„Ik begrijp er niks van. Harry was altijd zo gek, spontaan en in voor van alles. Wat is daar nu nog van over? Ik denk dat Meghan hem volledig onder de duim heeft. Ik vind hem zelfs een doetje, omdat hij nu totaal een tegenovergestelde kant van wie hij was laat zien.” Wat Meghan volgens haar van de kiekjes zal vinden? „Als ze haar echtgenoot wil zien tijdens zijn hoogtijdagen, dan moet ze zich vooral aanmelden en betalen. Ik zal het je laten weten als ze dat gedaan heeft”, aldus Carrie.