Bron: BDSMradio.EU.

HEEMSKERK – AARSCHOT (BELGIE) – Bij het ter perse gaan van dit artikel staan alvast de volgende interviews gepland. Van Kinkyworkshops, Waxfun (kinky/BDSM ontharen), BDSM Boeken schrijfster Nickje (facebook link) en de derde poging om medeorganisator Marc van Vlaanderen te interviewen. Als je zelf geinterviewd wilt worden als standhouder of gewoon als BDSM lover? Geef een gil via BDSMradioEU at hotmail.com of een PB via de aangegeven socials. Voor het event kijk op: KRR-info.be.

Over de aanstaande geïnterviewden:(zie bij meer)

Kinkyworkshops.be:

initiatie zelfbondage voor beginners op KRR-beurs

Voor meer info en foto’s bezoek: Kinkyworkshop.be


Heb je altijd al eens graag met touwen op jezelf geoefend, dan is dit je kans!
We trappen de workshop-middag op de KRR-beurs af om 14u met onze initiatie zelfbondage. Je leert in deze workshop enkele eenvoudige technieken die je makkelijk op jezelf kan toepassen.
Touwen heb je niet nodig, die voorzien wij.
Qua kledij draag je best iets meer nauwsluitend. Een wijd T-shirt, een kleedje of een rok zijn niet zo handig 🙂

Meer info op:

Kinkyworkshop.be, Facebook.com/KinkyWorkshops/, Instagram.com/kinkyworkshops en Fetlife profiel.

Waxfun:

Mijn naam is Ingrid. Ik epileer/onthaar mannen en vrouwen met behulp van wax.
Het liefste wax ik met een vleugje BDSM erin. Ik geniet van iemand anders zijn pijn; zeker als diegene dat graag wil. Ik vind het ook fijn om iemand met aandacht te waxen, te verwennen en te verzorgen.

Bij kinky waxen kun je denken aan:

  • ontharen op een pijnlijke manier
  • ontharen op een CBT manier
  • ontharen met gebruik van allerlei BDSM-attributen
  • het ontharen terwijl je gebonden/gefixeerd bent

Ik vind het daarnaast ook fijn om iemand aandacht te geven, te verwennen en te verzorgen. Sommige mensen vallen bijna in slaap zo ontspannen liggen ze (voor het grootste) gedeelte op de behandeltafel terwijl ik ze intiem wax of andere onderdelen van het lichaam wax.
Anderen liggen er absoluut niet zo bij😊. Met iedereen is het weer anders; afhankelijk van de wensen van diegene.

Meer info op: Waxfun.nl & Fetlife profiel.

BDSM Boeken schrijfster Nickje

Klik hier voor meer info over dit boek.

nickje is subje in hart en nieren. Bovendien is zij ook nog eens talentvol schrijfster van BDSM boeken. Persoonlijk ken ik (tom Verhoeven) nickje al lang als een heel lief en vrolijk in het leven staande vrouw. Het is een genot om haar pennenvruchten te lezen. Jaren geleden had ik haar al eens geïnterviewd. Tijd voor een update dus. 😉

Meer info op: Haar Facebook group en haar Fetlife profiel.

Marc van Vlaanderen:

Voor meer info en foto’s kijk op: Marcvanvlaanderen.be.

Marc is één van de spils in het organiseren van BDSM evenementen en/of het faciliteren ervan. Zo is hij samen met Ron van BDSM Speeltjes de organisator van de KRR. Buiten alles dat is hij een heel aangenaam en warm mens. Kortom de moeite waard om eens dieper te duiken in het boeiende leven van deze man. Hopelijk gaat de derde poging nu wel slagen zonder Marc zijn halve hoofd te hoeven wegknippen om voorbijgangers te blurren in de video. Dit prachtige KRR event met opeenvolgende Ropejam organiseert hij samen met Ron van SM-speeltjes.com. DIe in een eerder interview te zien was.

Voor meer info en foto’s kijk op: Marcvanvlaanderen.be.

Meer info op: Marcvanvlaanderen.be of op zijn Fetlife profiel.

Wie is die lelijke BDSMradio.EU interviewer?

Die interviewer is tom Verhoeven (58) wonend in Heemskerk. Die sinds 2003 het subberige brein is achter dit station. Met als doel het taboe op BDSM te verminderen ondanks dat men nu zogenaamd LHBTIQ+ van de daken gilt is BDSM daar duidelijk nog een stiefkindje van. Omdat nog steeds honderdduizenden BDSMérs dit leven stiekem moeten leiden. De mensen die ik interview wil ik graag een warm bad gevoel geven. Zodat je jezelf vrij en open kan uiten.

Helaas kan ik niet meer zo vaak en ver als vroeger de hort op voor interviews door mijn handicaps. Mede daardoor zoek ik een Mrs. uit de buurt die zich zo nu dan op dit kneuzige mormel wil uitleven. Waarbij leeftijd, uiterlijk en ervaring niet belangrijk zijn. Een (hele) kinky mind/fantasie is wel handig. Durf/wil jij dat?😉

Foto dank aan Meesteres Moriah.

Meer info: BDSMradio.EU, Facebook profiel, Fetlife BDSM Radio Profiel of mijn persoonlijke Fetlife profiel. Alle privé berichten zijn welkom.