Bron: NPO.nl/npo3/spuiten-en-slikken.

NEDERLAND – Pegging is wanneer iemand zonder penis een voorbinddildo gebruikt om de ander te penetreren. En het is steeds populairder. Wil jij hiermee beginnen, of ben je begonnen maar ging dat niet helemaal soepel? Gebruik dan deze 8 stappen.

Zie grotere foto op: NPO.nl/npo3/spuiten-en-slikken.

Stap 1: schone ster
Tijdens pegging gaat er een voorbinddildo in je kont. Dus is het voor iedereen fijn als alles een beetje schoon is. Ga lekker lang onder de douche staan en poets je bruine anjer tot het een mooi roze roosje is. Een beetje lauwwarm water doet de truc meestal wel. Is de buitenkant schoon? Dan kan je door naar de binnenkant. Hoeft niet per se, maar als je geen poepspetters op de dildo wil dan is het wel zo prettig. 

De snelste manier is met een speciale anaaldouche of met de doucheslang. Draai de douchekop eraf en maak de slang goed schoon. Het meest hygiënische is om op de slang een opzetstuk of spoelstaaf te draaien. Draai de kraan heel zachtjes open. Anders spuit het water er boven weer uit. Ontspan je kringspier en breng de spuitmond voorzichtig een stukje naar binnen. Laat het water langzaam naar binnen stromen, totdat je endeldarm gevuld aanvoelt. Ontspan daarna boven de wc en laat het poepwater (want dat is het) naar buiten lopen. Herhaal dit een aantal keer totdat het water niet meer bruin is. Je kan met je vinger checken of je poepertje schoon is. Komt ie schoon weer eruit? Dan ben je ready to go.

Stap 2: even babbelen
Als luldrager heb je misschien al aardig wat stootervaring voor je aan anaal begint. Maar als je voor het eerst de stootrol aanneemt dan is dat even wennen. Met een voorbind dildo voel je de knots niet, dus is het moeilijker om aan te voelen wat lekker is en wat niet. Goed communiceren is daarom belangrijk. De eerste keer wil je een pijnloze ervaring. Het lekkere komt de volgende keer wel. Geef daarom vooraf aan wat jij wil en wat je verwacht en ga dan pas naar de volgende stap.

Stap 3: prepareer de glijbaan
Deze stap ligt voor de hand: gebruik glijmiddel. Een anus wordt niet vanzelf nat, dus hij heeft hulp nodig. Je kan erop spugen, maar dat is niet genoeg. Je hebt Ă©cht glijmiddel nodig. En voor anaal is glijmiddel op siliconenbasis het best. Er bestaan zelfs speciale anaalglijers. Die blijven langer glibberig, wel zo fijn.
Dus wees geen karige kip en investeer in een goed tubetje.

Stap 4: je anus is een oude diesel
Hij moet namelijk eerst even opwarmen voor hij vol gas kan boeken. Wind hem eerst op door het strelen van het perineum. Neem de ballen voorzichtig mee en speel een beetje met het sterretje. Gebruik hier ook alvast veel glijmiddel bij. Als je partner opgewonden en relaxt genoeg is kan je door naar de volgende stap.

Stap 5: even optuigen
Het moment is daar: het tuigje met de voorbinddildo moet aan. En dat is waarschijnlijk rete ongemakkelijk. Doe dit daarom niet te serieus, maar maak er iets geils of grappigs van. Jezelf als ontvanger op deze manier overgeven in de slaapkamer kan een behoorlijke stap zijn. Kies ook altijd eerst voor een beginners strap-on, niet te groot en niet te hard. Een softe, flexibele gaat er veel makkelijker in.

Stap 6: nog heel even plagen
OkĂ©: het tuigje is aan, maar het is nog geen tijd om vol anaal te gaan. Je rolverdeling is misschien zojuist 180 graden gedraaid en dat is even wennen. Speel nog even met elkaar en wen aan het idee dat iemand nu een rubberen pik heeft. Als dit helemaal chill is kan je door naar de volgende stap. Begin eerst even rustig met een vinger. Kootje voor kootje en als het goed voelt kan er langzaam een vinger bij. Kietel zachtjes in de buurt van de anus en ga door tot de ander aangeeft dat hij/zij/hen er klaar voor is.

Stap 7: kom maar binnen
Haal je vingers er langzaam uit, het is tijd voor de dildo. Spuit nog een beetje glijmiddel op de ster en de dildo. En duw dan zachtjes de dildo naar de ster. Geef op dit moment duidelijk aan hoe het voelt en of de ander verder/dieper kan gaan. Het is voor de hand liggend om meteen doggy te gaan neuken. Maar met doggy kom je meteen behoorlijk diep en stoot je makkelijk te hard. Ook je spieren zitten dan in een gespannen houding. Niet zo fijn zeg maar. Ga allebei op je buik/zij liggen. Hou je handen op de billen van de ander want het eerste wat aanspant als het pijn doet zijn bil- en beenspieren. Je hebt geen gevoel in je neppik, dus dit is de enige echte feedback die je van zijn lichaam krijgt. Blijf daarnaast goed met elkaar praten.

Stap 8: klaar is Kees
Ga door zolang het voor beide lekker is. Dit kan kort zijn of juist lang. Verwacht niet direct een anaal orgasme, maar focus de eerste keer vooral op een pijnloze ervaring. Het zal iedere keer steeds beter gaan. En ben je er klaar mee? Maak dan alles nog wel even goed schoon voor de volgende keer. Veel peg-plezier!