Bron: BDSMradio.eu.

HEEMSKERK – Na veel lichamelijke kwaaltjes(nog steeds) en technisch gepiel is het eindelijk zover. De eerste nieuwe versie van het BDSM Platenverhaal en Candlewax. Met gedichten en verhalen in deze tweede aflevering van: slaafje, vanessa, LoveLustLeave en Maulworf69.

CandleWax Radio BDSM gedichten & verhalen op BDMradio.EU ala Candlelight

De uitzending is woensdagavond 1 maart te beluisteren van 22.00 tot 23.00 uur op Mixcloud.com/live/BDSMradioEU met de herhaling op 8 maart zelfde tijd. Ook is het te beluisteren als podcast waarvan de link Mixcloud.com/BDSMradioEU . De muziek is te vinden op Spotify zoeken naar CandleWax. Op woensdag 15 maart is er nieuwe aflevering.

Je gedichten en verhalen inzenden:

Kan via de alle social media en Fetlife. Of mail het als tekst of ingesproken audio naar: bdsmradioeu@hotmail.com o.v.v. CandleWax.

Lees op meer de gedichten en verhalen die zijn ingezonden en de gedraaide muziek titels voor deze aflevering.

Verhaal: SM-Belevenis geschreven door slaafje

Na een korte babbel loop ik achter meesteres B aan naar boven. Ik kijk naar haar hoge laarzen en hakken. Ze gaat bij binnenkomst meteen naar de muur en pakt daarvandaan een stuk touw, een brede riem en een strokenzweep. Ze legt deze op bed en gaat er zelf naast zitten. Ik ontkleed me en kijk haar aan. Ze trekt haar jurk glad en trekt haar laarzen recht. Ik loop naar haar toe en kniel voor haar neer. Van bed pakt ze twee wasknijpers die ze direct op mijn tepels zet. Ze tikt er een paar keer tegen en stelt ze iets venijniger af. Als welkom mag ik haar laarzen en hakken likken. Ik krijg slechts kort de tijd op dit moment. Met de punt van haar laars duwt ze m’n gezicht omhoog, ten teken dat het voldoende is voor dit moment. Ik kom overeind en blijf geknield voor haar zitten. Ze pakt een stukje touw (veter?) en bindt die aan de uiteinden van de knijpers. Het middengedeelte trekt ze strak naar mijn mond ‘vasthouden met je mond voorlopig’. Ik houd mijn hoofd iets voorovergebogen om het touw niet te strak te trekken, maar ik voel de knijpers goed.

Meesteres B is achter me gaan staan en duwt met met haar rechterlaars naar de grond, de hak priemend in mijn bovenbil. Ze duwt de hak enkele malen stevig in mijn billen, benen en onderrug. Dan stapt ze over me heen en sluit mijn middel tussen haar laarzen. Met een brede riem begint ze mijn billen om en om te bewerken. Zeker veertig slagen krijg ik op mijn billen, die een beetje beginnen te gloeien. De meesteres wisselt de riem voor een strokenzweep en geeft er nog een veertig slagen overheen. Nu beginnen mijn billen echt lekker te gloeien en tijdens deze slagen verlang ik ook heftig naar de volgende slag. Na de veertig slagen streelt ze mijn billen even en bewondert haar aangebrachte patroon.

Ze stapt van me weg en gaat naar de rand van het bed, waar ze plaats neemt. Ik moet knielend voor haar gaan zitten. Ze wijst op haar pakje sigaretten. Ik houd haar het pakje voor met een sigaret uitstekend. Als ze die in haar mondhoek heeft gestoken houd ik de aansteker dichtbij en steek de sigaret aan. Ze neemt met genoegen een hijs en blaast de rook in mijn gezicht uit. Ze pakt het touw uit mijn mond en laat deze meteen vallen. In het midden is het touw wat nat van mijn mondvocht. Ik krijg een klap in mijn gezicht. Ik wrijf het touw zo goed en kwaad als het gaat weer droog. Meesteres B is ondertussen opgestaan en pakt nog wat spullen van de muur. Als ze weer gaat zitten blaast ze weer de rook in mijn gezicht. De as van de sigaret tikt ze af op mijn opgeheven hand. Ze zit echt vlak voor me, met haar laarzen tegen mijn bovenbenen aangedrukt. Ze kijkt me intens in de ogen en trekt het touw van de knijpers aan. Om de beurt trekt ze aan de rechter en linkerknijper, het pijnniveau telkens opvoerend en weer vierend. Ze hangt na een tijdje een paar gewichten aan het touw, waardoor mijn tepels continu onder spanning komen te staan. Ze blaast haar laatste rook uit in mijn gezicht en geeft de rest van de peuk aan mijn andere hand. Met een knikje geeft ze aan dat ik dit in de afvalbak kan gooien. Op mijn knieën kruip ik naar de wasbak om de sigaret uit te maken en met de as in de prullenbak te gooien.

Als ik terug kom kruipen beveelt ze me op te staan en voorovergebogen over de leuning van de bank te gaan staan. Ze trapt mijn benen verder uit elkaar, tot ze tevreden is over de afstand. Vervolgens speelt ze, terwijl ze met haar lichaam mijn lichaam warm maakt, met de knijpers en gewichten aan mijn tepels. Ik begin zacht te kermen van de pijn die in mijn tepels voelbaar wordt. Ze loopt even weg en komt terug met een voorbinddildo. Ze duwt deze tegen mijn anus en begint me een beetje op te geilen. Na korte tijd glijdt de dildo bij me naar binnen en begint ze me te neuken. Ik geniet met volle teugen van deze femdom situatie. Na enige tijd maakt ze de dildo los van haar verdere kleding en laat de dildo in mijn anus achter. Ze pakt de riem weer op en begint weer mijn achterste te bewerken. De endorfine stroomt nu door mijn lijf en ik geniet volop. Meesteres B is bijzonder in haar nopjes met deze afstraffing en slaat er flink op los. De riem wordt nog een afgewisseld met de zweep en de dildo wordt nog eens steviger in mijn anus geduwd. Na verloop van tijd heb ik voldoende slagen gehad en gebiedt ze me overeind te komen. Ik sta te gloeien van genot en laat gewillig de dildo en knijpers van mijn lijf verwijderen.

Meesteres B wijst naar de grond en zegt me op mijn rug te gaan liggen. Nadat ik lig gaat ze op bed zitten, zet haar laarzen en hakken op mijn tepels en steekt een peuk op. Ze begint een gesprek over koetjes en kalfjes. Af en toe zet ze haar laarzen iets anders neer, soms fors druk uitoefenend. Als ze haar sigaret uit heeft gemaakt, bedank ik haar door haar laarzen en hakken nogmaals te likken. Ik lik haar laarzen en werk snel toe naar haar hoge hakken, die ik uitbundig kus. Meesteres B trekt haar laars weg ten teken dat het genoeg is. Ze kijkt me lachend aan en komt dreigend boven me staan. Ze trekt haar rechterbeen omhoog en plant die met de hak op mijn linkertepel. Ze draait de hak een beetje rond, terwijl ik lig te kermen op de grond. Ik houd mijn ogen wel open voor dit fantastische beeld, zoals ik al regelmatig via de spiegels het beeld heb gezien van een meesteres die een man aanpakt. Even later duwt ze de laars nog in mijn gezicht en begin ik de laars nogmaals te likken. Als het haar lang genoeg heeft geduurd trekt ze haar laars weg en schopt ze zachtjes in mijn zij ‘Het is mooi geweest, kleed je aan’.

Muziek:

Audio verhaal ingesproken door LoveLustLeave (Kurt) met de titel: Lente Barst

Muziek:

Gedicht: Ik ben maar een doodgewone vrouw door BlueeyedLady66

Ben maar een doodgewone vrouw
die een ‘vreemde’ hobby heeft…hou van zwepen en touw
Een ‘echte’ sub ben ik ,misschien, wel niet
maar ik weet WEL waar ik wel…en niet, van geniet
Ik kan, bepaalde ,dingen niet zoals ik zou willen….
kruipen op mn knieĂ«n nee…maar WEL op mn billen !!
Billenkoek moest ik NOOIT iets van weten….
maar bij het idee nu ….begin ik…eh, behoorlijk, te zweten 😉
Twee, uitstekende, onderdelen van mij
zijn met VEEL aandacht ook heeeel erg blij
Mijn hele wezen geniet ervan wat Je me geeft
STRALEND voel ik me , het tintelt en LEEFT!

ZIE je …zie je hoe ik me bij Je voel
snap Je wat ik hiermee zeggen wil en bedoel?
Moet het een naam hebben wat we beleven
Genot, gedeeld verlangen, een boeiend leven
Geen bezit, geen verplichten,geen relatie…..noem het maar leasen
als ik bij Je ben dan wil ik je ‘pleasen’

Ik ben maar een , doodgewone, vrouw

Muziek:

Verhaal: “Zaterdagmiddag” geschreven door Vanessa

Het was zaterdagnamiddag. Meesteres en ik hadden afgesproken om
elkaar te ontmoeten in de stad. Maar we wisten niet goed hoe we eruit
zagen, en dus had Meesteres me verteld wat ik moest aantrekken: een gewone
blouse, zonder een bh eronder, een rode lederen rokje, maar zonder slipje,
en mijn hoge platformschoenen, zodat ik toch wel een beetje hoerig over de
straat liep. We hadden afgesproken aan de voorkant van het station.
Plotseling voelde ik twee handen op mijn achterste, die zachtjes en traag
naar beneden gingen en onder mijn rokje verdwenen. Ik maakte een kleine
schrikbeweging, maar een zwoele stem zei me ‘Dag Vannessa, hoe voelt je
Meesteres aan ?’. Ik wilde me omdraaien, maar Meesteres beval me voor mij
te blijven kijken.Daar stond ik dan, midden op een plein, met een
wildvreemde vrouw die onder mijn rok met mijn lippen aan het spelen was.
Langzaam aan werd ik vochtig.
Plotseling trok Meesteres haar handen weg en beval me verder te lopen
zonder om te kijken. Zo liep ik de winkelstraat door, met Meesteres vlak
achter mij, zonder dat ik wist hoe zij eruit zag. Na een half uurtje beval
Meesteres mij te stoppen en mij langzaam om te draaien. Toen mocht ik voor
de eerste maal mijn Meesteres aanschouwen. “Kniel voor mij,” beval
Meesteres mij. Verdwaasd en verbaasd knielde ik in het midden van de
straat voor een wildvreemde vrouw. Sta op en loop naast me; kreeg ik het
volgende bevel te horen. Ik wilde iets zeggen maar werd bevolen te
zwijgen. Ik mag enkel spreken wanneer er me iets door Meesteres gevraagd
word. Na een tijdje legt Meesteres haar arm rond mijn middel, en samen
lopen we zo de straten door. “Neem een sigaret uit mijn tasje,” beveelt
Meesteres plotseling. Aarzelend begin ik te zoeken in haar tasje, en vind
een pakje Marlboro. Ik haal er ene uit en wil die aan Meesteres geven.
“Steek hem op,” luidt het volgende bevel. Geschrokken steek ik de sigaret
in mijn mond, en neem de aansteker over. ” Waar wacht je op”, snauwt
Meesteres me toe. Ik hou het vlammetje van de aansteker bij het uiteinde
en inhaleer diep. Omdat ik niet gewoon ben om te roken, moet ik dadelijk
heosten, tot groot plezier van Meesteres. “Geef me een trekje”, beveelt
Meesteres me. Ik wil haar de sigaret overhandigen, maar ik moet enkel mijn
hand voor haar lippen plaatsen zodat zij een trekje kan nemen. Zo lopen
wij verder, met de arm van Meesteres rond mijn middel, en een sigaret in
mijn rechterhand. Als Meesteres me een
teken geeft, moet ik haar de sigaret voor de lippen brengen zodat zij een
trekje kan doen. “Neem een diepe trek, maar laat de rook in je mond. Ik
zal je vervolgens kussen en dan moet je mij de rook langzaam in mijn mond
blazen’. Aarzelend en geschokt, neem ik een grote trek, de tranen komen
mij in de ogen, en even plotseling voel ik de lippen van Meesteres op de
mijne. Langzaam opent ze haar mond en ik voel haar tong op mijn lippen.
Ik open mijn mond en blaas langzaam de rook in de hare. Daar sta ik dan,
in een wildvreemde stad, te zoenen met een wildvreemde vrouw, die ik enkel
en alleen ken van een e-mail contact. Ik moet wel gek zijn.

Genoeg, zegt mijn Meesteres, we gaan nu eerst wat gaan winkelen. Ze neemt
mijn hand vast, en samen lopen we hand in hand door de
winkelstraat. Plotseling blijft Meesteres voor een winkel staan, waar ze
dierenbenodigdheden verkopen. We gaan naar binnen, en Meesteres vraagt of
ze lederen hondenleibanden hebben. Die hebben ze, en na verscheidene
gezien te hebben, besluit Meesteres om de breedste, bestemd waarschijnlijk
voor een Duitse Herder te kopen. Voorts moet Meesteres nog een ketting
hebben, die past op die halsband. Meesteres laat mij betalen, zoals het
een goede slavin past, en ik maak aanstalten om te vertrekken. Blijf eens
staan, zegt Meesteres, en voor de verbaasde ogen van de winkelbediende,
doet ze mij die halsband om. Ik denk dat ik bijna door de grond zak van
schaamte. Maar het is nog niet ten einde, want de ketting wordt eveneens
bevestigd aan de halsband, en de rest ervan wordt mijn blouse geplaatst.
Die ketting voelt wel lekker koud aan, en hij loopt tussen mijn borsten
naar beneden, tot ongeveer boven mijn heiligdom. Nu is het goed, zegt
Meesteres en we gaan terug naar buiten, de winkelbediende vol ongelooof
achterlatend. Terwijl we wandelen voel ik regelmatig de ketting langs mijn
borsten glijden, en door de koude ervan voelt dat heel prettig aan.

Muziek:

(vervolg: zaterdagmiddag)

Nu gaan we eerst iets drinken, zegt Meesteres en ze gaat een klein
cafeetje binnen. Er is niet veel volk, en we zetten ons achteraan het
zaaltje. De ober komt direct en vraagt ons wat we zullen drinken.
Meesteres bestelt voor haarzelf en mij, want als slavin mag ik niets zeggen
zolang Meesteres het niet zegt. En voor mijn slavin hetzelfde, zegt
Meesteres, waardoor ik zo rood als een tomaat kom. Aha, interessant zegt
de ober, hou haar maar goed kort, want slavinnen moeten stevig en streng
worden opgeleid. Blijkbaar kent de ober Meesteres van ergens, want hij was
helemaal niet geschrokken. Terwijl Meesteres en de ober nog wat verder
praten, moet ik geknield op de grond zitten, zodat mijn hoofd juist boven
de tafel uitsteekt. Er komen nog mensen binnen, en die kijken wel raar op
als ze me zo zien zitten. De ober brengt ons onze drank, en Meesteres neemt
direct een slokje. Ik wil ook mijn glas nemen, maar word op de vingers
getikt. Meesteres neemt mijn glas, en brengt het aan mijn mond, zodat ik op
haar wensen kan drinken. Wat later neemt Meesteres een slokje van mijn
glas, houdt het in haar mond, en brengt dan haar mond langzaam naar de
mijne, alsof ze me een kus wil geven. Wanneer onze lippen elkaar raken,
voel ik dat ik mijn mond moet opendoen, en ik voel langzaam hoe Meesteres
de drank, die ze in haar mond heeft opgehouden, in de mijne laat lopen.
Hoewel ik dat vies vind, slik ik toch alles
door. Wie weet wat de toekomst mij nog allemaal zal brengen ?

Nu gaan we eerst even naar het toilet, zegt Meesteres, en we stappen
langzaam naar achteren. In het voorbij gaan, krijgt Meesteres een pakje
van de ober, blijkbaar wist Meesteres al bij voorbaat dat we hier gingen
belanden. Meesteres gaat een wc binnen, en ik wil een andere nemen, maar
ik krijg het bevel om eveneens binnen te stappen. Kniel, zegt Meesteres,
terwijl;zij blijft recht staan. Ik doe dat, en ben met mijn gezicht net op
de hoogte van Meesteres’ kutje, die nu wel nog verborgen zit achter haar
lederen broek. Langzaam brengt Meesteres mijn handen op haar achterste,
en laat ze zo langzaam naar beneden zakken. Ik geraak er echt opgewonden
van, want leder vind ik uitermatig sexy. Meesteres opent langzaam haar
broek, en daar komt haar al vochtige kutje tervoorschijn. Ze neemt mijn
hoofd achteraan vast, en duwt dat zonder veel pardon naar voren, zodat mijn
gezicht precies in de omgeving van haar kutje terecht komt. Bef me,
onmiddelijk, beveelt ze me , en met mijn tong probeer ik mijn Meesteres zo
goed mogelijk te behagen. Ik heb wel geen ervaring met orale seks, maar
toch gaat het redelijk goed. Ik vind met mijn tong haar knopje, en lik nu
en dan eraan, en door het gekreun van mijn Meesteres weet ik dat het haar
bevalt. Meesteres is al heel vochtig, en heel wat van haar sappen komen
op mijn gezicht te zitten. Door al dat geluk kom ik ook langzaam aan geil,
maar nu is enkel Meesteres van belang. Na een paar minuten komt ze klaar,
en ze beveelt me op te staan. Dan neemt ze mijn gezicht vast, en begint
plotseling mijn gezicht schoon te likken. Dat heb je wel verdiend, zegt
ze, want je hebt je Meesteres goed verzorgd. En bovendien verdien je wel
een bijkomende beloning, en ze neemt het pakje dat de ober haar heeft
gegeven. Tot mijn grote verbazing neemt ze een vibrator uit het pakje, en
begint die langzaam in te smeren met een glijmiddel. Dan gaat ze langzaam
met haar handen onder mijn rokje, en begint de vibrator langzaam bij mij
naar binnen te duwen. Omdat ik al geil was van de vorige activiteiten,
begin ik dadelijk te kreunen. Als de vibrator eindelijk volledig in mij
zit, zet Meesteres hem aan
zodat ik de zachte schokken tot mij kan laten komen. Ik krijg bijna
dadelijk een orgasme, maar toch laat Meesteres het zitten. Tot mijn
verbazing haalt ze er nog een nieuwe uit het zakje, wrijft die opnieuw in
met het glijmiddel en beveelt me dan om me om te draaien. En dan voel ik
hoe ze de vibrator tot mijn ontzetting in mijn anus probeert te duwen, want
daarmee had ik nog geen ervaring. Omdat het de eerste keer is, gaat het
nogal stroef, maar Meesteres is voorzichtig, en na een tijdje zit hij toch
op zijn plaats. Een nieuwe schokgolf gaat door mij geen als zij de
vibrator in werking stelt. Daar sta ik dan, met twee zoemende dingen in
mij, zowel vooraan als achteraan genomen. Ik moet eerlijk toegeven, een
vreemde ervaring voor mij. Maar blijkbaar is mijn lijdensweg nog niet ten
einde. Meesteres neemt nog iets uit de zak, en vraagt mij of ik dat ken.
Het voorwerp zegt me totaal niets, en Meesteres vertelt me dat het een
kuisheidsgordel is. Terwijl ik nog altijd met de twee vibrators in mij zit,
doet Meesteres mij die kuisheidsgordel aan; en sluit hem af met een hangslotje
waarvan ze het sleuteltje in haar broekzakje stopt. Voila, zegt
Meesteres, nu ben ik tenminste zeker dat je onderweg niet een van de
vibrators zult wegnemen. Meesteres opent de deur van het toilet, en
beveelt me terug naar de zaal te gaan. En daar sta ik dan, met twee
zoemende vibrators in mij, die mij volledig geil en opgewonden maken, en
terwijl er geen mogelijkheid is om ze weg te nemen zonder toestemming van
mijn Meesteres. Ik moest wel heel gek zijn

Muziek:

Gedicht: Ode aan BBW vrouwen door tom Verhoeven

Je leeft in een maatschappij waarin jij niet het modebeeld bent.

Sterker nog als je over straat loopt, voel je priemende blikken.

Het voelt alsof iedereen je kent.

Maar dan op een manier waar je zelf haast van moet snikken.

Veel mensen om je heen lopen op je te in te zeuren.

Zeuren dat je heel snel moet afvallen.

Zelden zijn er mensen die je opbeuren.

Mensen die je bekennen dat stevige/dikke vrouwen hun juist wel bevallen.

Toch zijn er mannen die jou aanbidden om wie je bent.

Aanbidden zoals bij stevige/dikke vrouwen een paar honderd jaar geleden.

De tijd dat slanke vrouwen juist niet waren verwend.

Maar juist zij degenen waren die onder de priemende blikken in hun rug leden.

Was je maar de BBW vrouw de je nu bent in een prachtig paleis in Frankrijk.

Lopend door de Versailse paleistuinen omgeven door ieders attente aandacht.

Met alle mannen die zich aan je voeten storten, voel je jezelf de koningin te rijk.

Helaas leven we in 2023 en ben je door alles omgeven, behalve die romantische pracht.

Toch zijn er ook nu nog honderd duizenden mannen die net als jou dromen van die tijden.

Waarin zacht en vol juist trendy waren.

In plaats van zgn ongezond zijn en staan voor pijn lijden.

De passie van deze velen mannen voor jou zijn niet te bedaren.

Dus wees trots op je uiterlijk en je heerlijke volle omvang.

Hef jezelf boven het priemende gepeupel en kijk uit naar die vele jouw aanbiddende mannen.

Laat de wereld zien dat je aantrekkelijk bent in plaats van bang.

Weldra zitten er allemaal hunkerende en jouw aanbiddende in je nu nog lege kannen.

Hopelijk kan ik je aanzetten tot dit genot.

Aanzetten tot het ten volste genieten van je leven in je meest volle hoedanigheid.

Mocht dat nog niet zo zijn en voel je jezelf nog steeds geknot.

Mail mij dan om je te laten aanbidden zonder ook maar Ă©Ă©n gevoel van spijt.

Muziek:

Vervolgverhaal deel 2: De Fysiotherapeut van Maulwurf69

Zoals altijd wordt ze door Rob begroet me een grote glimlach en een vlotte vriendelijke babbel. ‘Het maskertje mag af hoor, hier binnen. Hoe is het met de hond?’. Ze glimlacht: ‘Goed’. Zeker in deze tijd van corona en thuiswerken is het bezoek aan de fysiotherapeut een lichtpuntje in haar dag. ‘Ik heb een stagiaire vandaag’, zegt Rob. ‘Vind je het goed als Sara meekijkt?’ ‘Maar natuurlijk’, zeg ze, terwijl ze plaatsneemt op de stoel naast het tafeltje. Het is vrij vol in de krappe ruimte. Bureau met computer, tafeltje met twee klapstoelen en natuurlijk de behandeltafel. Ze complimenteert Sara met haar keuze. De opleiding fysiotherapie heeft Milou altijd waanzinnig interessant geleken, al was het maar om haar hand af en toe eens te laten glijden over een mooi mannenlijf.

‘Vertel het maar’, zegt Rob en Milou dreunt haar ingestudeerde verhaaltje op. ‘Hmm’, zegt Rob, dan moeten we maar eens gaan kijken. Hij trekt aan Milou’s BH-bandje. ‘Mag je deze ook even helemaal uit doen. En dan gaat Sara je eerst even onderzoeken.’

Sara zat niet helemaal in Milou haar plan met Rob. Maar Rob gaat tegen over Milou zitten en maakt oogcontact. En misschien is dat oogcontact wel veel spannender dan wat er achter haar rug gebeurd. Die grijns en die ogen die over haar lichaam glijden, haar opnemen en haar weer aankijken. Milou voelt zich kleuren en slaat haar ogen neer, terwijl ze op haar lippen bijt en haar tong over haar lippen laat glijden.

‘Ik kan echt niets ontdekken’, zegt Sara. Rob neemt het van Sara over om de conclusie te verifiĂ«ren. Hij begraaft zijn sterke vingers diep op een knooppunt in haar bovenrug. Fuck, wat doet dat pijn. Hij beweegt haar arm iets omhoog om haar borstspier te vinden. Zijn vingers graven in het weefsel tussen oksel, ribbenkast en borst. ‘Au!’. Milou grimast en slikt als hij de juiste spier gevonden heeft. Hij ziet het en grinnikt. ‘Juiste plek?’. Hij knipoogt.

‘Ga eens op de behandeltafel en dan op handen en knieĂ«n’, zegt Rob. ‘Ja, zo. En dan van cat pose naar cow, en weer terug.’ Milou voelt wederom zijn vingers onder op haar rug, bij haar staartbeentje. ‘Langzamer’, zegt Rob. Milou kruipt in extended puppy pose op de behandeltafel. ‘Dit is precies waar het zeer doet.’, zegt ze.

Het voelt wat ongemakkelijk. Ze voelt zich bekeken. Met Sara in de hoek. En Rob naast haar terwijl ze heel langzaam haar borst en heupen beweegt. “Zo?” vraagt ze, terwijl ze hem in de ogen aankijkt. ‘Ja’, zegt Rob. ‘Het ziet er goed uit. Ik kan zien dat je bent blijven oefenen.’ Op seksueel gebied is Milou over het algemeen best open en vrij. Maar flirten in een behandelkamer voelt als verboden terrein. HĂ©Ă©rlijk verboden terrein. Maar, ze durft het niet, met Sara erbij. Daarom houdt ze het bij een demonstratie van in welke houdingen ze klachten heeft. Dat ze in werkelijkheid niet aan yoga doet, maar seksstandjes demonstreert, hoeft niemand op te vallen, toch?

‘Ja’, zegt Rob. ‘Ik heb wel een beeld van wat er aan de hand is. Het advies is schoudermobiliteits­oefeningen. Dat kan met Ă©Ă©n-armige pushups of oefeningen met turnringen. Of statisch. Volgens mij kunnen we afronden, maar als je wilt kunnen we het laatste stukje er nog wel uitmasseren.’ Hij gebiedt Milou op haar buik te gaan liggen op de behandeltafel. “Trek alles behalve je slip maar uit. Nou Saar, mag je laten zien of je slaagt voor je examen. Dan ga ik naar de volgende patiĂ«nt’. Terwijl Sara aan de slag gaat, neemt Rob afscheid van Milou. Milou vreet zichzelf een beetje op, want het plan is niet zo gelopen als zij zich had voorgesteld.

Muziek: