Bron: Telegraaf.nl.

NEDERLAND – Wendy (52) is SM-meesteres en heeft een escortbureau. Ze is getrouwd, heeft een dochter (25), twee bonuskinderen (42 en 34) en twee bonuskleinkinderen (3 en 1). Ze geeft ons een kijkje achter de schermen!

Zie grotere foto op Telegraaf.nl.

Op feestjes ben ik…

„Een open boek en vertel ik eerlijk wat voor werk ik doe. Mensen reageren eigenlijk altijd wel positief. ’Oh, wat spannend! Vertel eens?’ zeggen ze dan. Ik praat dan gerust over wat het precies inhoudt, ik maak er geen geheim van.

Het is ook gewoon werk, net als ieder ander beroep. Vroeger was ik ook directiesecretaresse en officemanager, maar daar ben ik mee gestopt. In mijn omgeving weet iedereen wat ik nu doe en accepteert me zoals ik ben.”

Als SM-meesteres krijg ik…

„Veel zelfvertrouwen. De klanten aanbidden mij en willen alles voor me doen. Dat streelt mijn ego. Tijdens een sessie ben ik superieur aan de man, ik heb echt de macht. Sinds ik dit doe, ben ik als persoon gegroeid. Het geeft me een boost.”

Soms heb ik een afspraak…

„In een restaurant. Mensen weten dan niet dat ik een spel speel met mijn klant. Dat vind ik altijd wel leuk. Ik geef hem dan bijvoorbeeld de opdracht om naar de wc te gaan om daar tepelklemmen op te zetten. Dit zijn meestal eerste kennismakingen, om te kijken of de klant aan mijn wensen voldoet en of hij mijn opdrachten op de juiste manier kan uitvoeren.”

Klanten mogen niet…

„Aan mij komen, want dat wil ik niet. We spelen een spel en ik ben dominant. Ik krijg ook nooit zin in seks bij een sessie. Ik ben daar echt voor mijn werk en ik zie daar geen lust of liefde in. De klant komt voor zijn fetisj. Zo wil de één dat ik hem pijn doe en de ander wil een baby zijn. Het is ook niet zo dat ze altijd klaarkomen tijdens de sessie, want ik bepaal of en wanneer dat mag.”

Leer en latex…

„Vind ik leuk om te dragen, maar alleen als ik een afspraak heb met een klant. Dan trek ik bijvoorbeeld een catsuit aan, of een rokje met hoge hakken of laarzen, maar net wat de klant graag wil. Als ik klaar ben met werken doe ik iets makkelijks aan, sloffen aan mijn voeten en een knot op mijn hoofd. Ik hou van lekker op de bank hangen of een wandeling maken.”

Mijn man vindt…

„Dat ik gewoon moet doen wat ik wil. Hij vraagt wel altijd even hoe een sessie is gegaan. Dan is hij benieuwd of er een klik was met de klant, of juist niet. Mijn dochter weet ook alles. Als ik een paar dagen offline ben, herinnert zij me eraan dat ik nog berichten van mijn klanten moet beantwoorden.Mijn ouders vinden het niet altijd even prettig dat ik dit werk doe, maar ze vinden wel dat ik het moet doen als ik dat graag wil. Ik krijg geen rare blikken.”

Het taboe op sekswerk…

„Is er nog altijd. Veel mensen denken dat iedereen dit gedwongen doet en het altijd gepaard gaat met uitbuiting. Als we met de klankbordgroep Seksworks training geven aan instellingen als de GGZ of de politie, merk ik dat ze toch met andere ogen naar het werk gaan kijken. Sekswerk is werk en mensenhandel is criminaliteit. Die twee dingen moeten echt uit elkaar worden gehaald. Het versterken van de positie van sekswerkers is belangrijk voor mij. Daar ligt echt mijn hart.”