Bron: Andc.tv.

WERELDWIJD – TikTok werkt aanstekelijk. Zie je iemand een dagcrĂšme aanprijzen? Dan wil jij ‘m ook hebben. Deelt iemand een goede schoonmaakhack? Dan ga jij ‘m uitproberen. Hetzelfde gebeurt wanneer vrouwen massaal naar de feestwinkel rennen om een ghostface-masker voor hun partner te kopen.

See meer grotere foto’s en video’s op: Andc.tv

De een vindt het ghostface-masker doodeng de ander, eh, behoorlijk opwindend.

Masker in de slaapkamer Onze For You-pagina staat vol met vrouwen die hun partner overhalen om een ghostface-masker op te zetten. Wat dat precies over ons algoritme zegt laten we even in het midden. Zoals je misschien al kan raden, is het masker geen onderdeel van een Halloweenkostuum. Nee, het wordt gedragen in de slaapkamer.

Lees ook: Voor het eerst anale seks? Deze sekstrend gaat je helpen

Mask kink Krijg je spontaan rode oortjes van al die TikTok-filmpjes? Dan kan het zomaar zijn dat je net als veel anderen een mask kink hebt. Ach, hebben we allemaal niet een beetje een oogje op Batman, Zorro en Leonardo Dicaprio in Romeo+Juliet?

Je bent nog net op tijd voor Halloween, dus bij de feestwinkel zul je vast nog een ghostface-masker kunnen scoren. Misschien heb je de heetste avond van je leven, misschien stromen de tranen over je wangen van het lachen. Kijk maar effe. Je beleeft hoe dan ook een leuke avond.