De twee werkten samen aan ‘Death Proof’ maar alleen maar leuk was dit niet.

Bron: Filmtotaal.nl.

USA – Als je een beetje een fan van Quentin Tarantino bent, dan weet je vast en zeker wel dat hij een fetish heeft voor de blote voeten van vrouwen. In de nodige films van de geliefde regisseur zien we dan ook de blote voeten van talloze actrices, maar Rose McGowan vond dit niet zo prettig.

Zie Youtube video op: Filmtotaal.nl.

Tarantino wordt gezien als een van de beste filmmakers, maar hij komt soms ook op iets minder positieve wijze langs in het nieuws. Zo hebben de nodige acteurs al laten weten dat hij zich als een bullebak kan gedragen en ook Uma Thurman zei dat de regisseur haar een scÚne liet opnemen dat bijna haar dood werd.

Voeten
McGowan, o.a. bekend van de serie Charmed, is de laatste jaren voornamelijk bekend als een van de meest prominente gezichten van de #MeToo-beweging. Zij was een van de eerste vrouwen die zich uitliet over Harvey Weinstein, maar volgens McGowan gedraagt ook Tarantino zich soms vreemd.

In haar autobiografie, genaamd Brave, zegt zij het volgende: “Iedereen weet dat Tarantino een voet fetish heeft, maar hij betaalde mij ook extra zodat hij zich kon masturberen terwijl hij keek naar mijn voeten. Ik heb hem hier vervolgens vaak over horen praten“.

Walgelijk
Zo vervolgt McGowan: “Het is alsof ik er trots op moest zijn dat zich had gemasturbeerd en een orgasme had gehad terwijl hij aan mijn voeten dacht. Het is hoog tijd dat mannen zoals Tarantino inzien dat hun sperma lang niet zo speciaal is als ze denken“.