Live stream tijdens uitzending: Mixcloud.com/live/BDSMradioEU/

HEEMSKERK – Ondanks dat Alwin & nathalie al een tijd BDSM radio programma’s maken op zondag hebben wij elkaar nog in het echt ontmoet. Zondag komt daar verandering in. Dan gaan we met zijn drietjes live uitzenden en verzoeken zijn daarbij welkom. Verzoeken kunnen ook geplaatst worden onder social media berichten.

BDSM foto prijsvraagje:

Ook lijkt het ons leuk om een BDSM foto prijsvraagje te doen. Stuur een mooi, kinky, grappige, schokkende of wat je maar leuk vindt van jezelf in en stuur deze naar bdsmradioeu@hotmail.com. Vermeld in je mail dat je geen bezwaar hebt tegen publicatie en zorg dat je bij voorkeur niet herkenbaar bent op de foto. Dit omdat het je wel eens kan vervolgen in je verdere leven ondanks de zgn LHBTQ+ tollerantie. Mocht je wel herkenbaar te zien willen zijn ook geen probleem. Maar wees gewaarschuwd. Uit de ingezonden foto’s kiezen wij drietjes een winnende foto. Deze krijgt een leuk BDSM Radio kleinigheidje.

Luister/kijk dus via: Mixcloud.com/live/BDSMradioEU/