Bron: Facebook.com/MrsMadieanne

AMSTERDAM – Iedereen die zich ook maar enigszins verdiept in het Nederlandse BDSM leven kent Meesteres Madieanne. Zonder twijfel een Meesteres met de grootste kennis over onze levenswijze die je maar kunt denken en als je haar studio bezoekt gaan je ogen als sub en ook als Dom op steeltjes staan. Bovendien is zij ook het brein achter de Kinky Kringloop winkel.(zie bij meer)

Kijk voor meer foto’s en video’s op: Facebook.com/MrsMadieanne

Open dagen

Na een verbouwing/renovatie is haar studio heropent en heeft zij op 12 en 13 augustus open dagen voor belangstellenden. Via haar FB kun je meer info verkrijgen. Na deze tijd is haar studio op afspraak te bezoeken.

Kinky Kringloop Winkel

Op gezette tijden organiseert zij de Kinky Kringloop Winkel. Waarbij mensen hun BDSM spullen en kleding via haar kunnen aanbieden en/of kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Daar nieuwe spullen erg duur zijn is dit de ideale oplossing om je BDSM kamer annex kledingkast uit te breiden. Voor onze zuiderburen is haar stand te bezoeken op Kinky Riante Retailmarkt in Aarschot op 26 augustus.

Ook is zij uitermate deskundig op dit gebied. Dus als je speciale vragen hebt op BDSM gebied is zij de geschikte bron.

Kijk voor meer foto’s/video en info op: Facebook.com/MrsMadieanne

BDSM spel:

Je zou het haast vergeten maar zij is ook nog Professioneel Meesteres. Met bovendien nog de meeste ervaring op dit gebied om jouw meest subberige fetish fantasie te vervullen.(zie BDSM Radio video onder)

Kijk voor meer BDSMradio.EU video’s en muziek playlists op: Youtube.com/@bdsmradioEU
Kijk voor meer foto’s/video’s en info op: Facebook.com/MrsMadieanne