Bron: Cosmopolitan.com.

USA – Het is eindelijk zo ver: na weken van promotie en eindeloos prachtige rode -of beter gezegd, roze- loper-outfits van Margot Robbie, is Barbie officieel in de bioscopen te zien. No worries: in dit artikel geen spoilers, maar wel Barbie fever. Die heeft ons leven de afgelopen weken namelijk volledig overgenomen, en we zijn nog steeds niet klaar met roze.Dat geldt ook voor Khloe Kardashian, zo lijkt het, die op haar Instagram-verhaal verscheen in een roze bodysuit, legging en latex laarzen.

Zie de video op: Cosmopolitan.com.

Khloé Kardashian doet ons denken aan BDSM Barbie

Terwijl Margot historische Barbie-poppen-looks nadeed tijdens de persreis, van ‘Enchanted Evening’ Barbie in een op maat gemaakte Vivienne Westwood-jurk tijdens de Londense première tot 1962’s ‘Bubblecut Barbie’ in een rode mini-jurk, gaf Khloe haar eigen draai aan de Barbiecore-trend.

Je vindt ’t filmpje van Khloé in haar Barbie-outfit onderaan dit artikel – en ligt het aan ons, of doen Khloe’s felroze outfit en suikerspin-roze over-de-knie laarzen denken aan BDSM Barbie? Een licht oversized jas eroverheen houdt het geheel tóch netjes, en wij vinden de look wel wat!

En wat blijkt: Khloé draagt haar eigen merk, Good American. Ze tagde het merk, dat in 2016 werd gelanceerd en ook grotere maten uitbrengt, in haar verhaal. Ze legde uit dat ze een bodysuit en leggings uit de nieuwe ‘Pop Off Pink’-collectie showde. Specifiek gaat het om de Compression Shine Corset Bodysuit en Compression Shine Good Waist Leggings, beide in een glanzende fuchsia kleur. Onze persoonlijke favoriet? Deze felroze zomerjurk met dunne bandjes en een split. Sexy, maar net iets minder BDSM dan Khloé’s fitje.