Bron: Linda.nl.

USA – TEXAS – Een bizarre wending in de zaak rondom de vermiste Texaanse man die afgelopen week bewusteloos werd gevonden bij een kerk in de Amerikaanse stad Houston. Volgens zijn buren is hij nooit vermist geweest.

“Hij childe met mijn neef, zoon en dochter in onze garage”, zegt een buurvrouw.

Zie grotere en video op: Linda.nl.

VEMIST

De nu 25-jarige Rudy Farias (echte naam Rudolph) werd in 2015 door zijn moeder opgegeven als vermist. Hij zou niet zijn teruggekomen toen hij de honden uitliet. Destijds zou hij depressief zijn geweest en hebben geleden aan PTSD nadat zijn broer verongelukte tijdens een motorcrash. Maar de buren van de vermiste jongen en zijn moeder komen nu met een heel ander verhaal. “Hij is nooit vermist geweest”, vertelt buurvrouw Kisha Ross.

De politie heeft kunnen achterhalen dat de buren die dit beweren inderdaad in de straat wonen waar het ouderlijk huis van Rudy staat. Toch ontkent de Rudy’s moeder hun verhaal en beweert zij dat haar buren niet haar zoon, maar haar neefje hebben gezien. Toen ABC 13 een foto van de neef liet zien aan de buren, zeiden zij dat het absoluut niet dezelfde jongen was. Ook vertellen zij dat Rudy hen heeft verteld over zijn verongelukte broer.

SLAAF

Rudy heeft inmiddels met politieagenten gepraat en heeft volgens ABC 13 verklaard dat hij door zijn moeder is gebruikt als sex slaaf. Ook zou zijn moeder hem regelmatig gedrogeerd hebben. Bij die besprekingen was ook activist en leider van de New Black Panther Nation in Houston Quanell X aanwezig. “Van zijn moeder moest Rudy zich voordoen als haar man en moest hij met haar naar bed”, vertelt de activist, die zich al jaren bezighoudt met onrecht op sociaal en maatschappelijk vlak. “Dit is één van de vreselijkste zaken die ik ooit ben tegengekomen.”

Volgens Quanell X heeft Rudy hem verteld dat hij, inderdaad, in 2015 van huis is weggelopen. Maar hij zegt toen na twee dagen terug naar huis te zijn gekomen. Daarna zou zijn moeder hem verboden hebben om het huis te verlaten. Tot voor kort althans.

Activist Quanell X vertelt over de bizarre gesprekken met Rudy: