Bron: Clint.be.

BRAZILIE – Een koppel dat zichzelf de ‘real life Anastasia Steele en Christian Grey’ noemt, heeft onthuld dat ze hun eigen Red Room aan het bouwen zijn om hun ‘intense seksuele honger te stillen’. Jenny en Fabio Gontijo hebben hun seksleven vergeleken met de pikante 50 Shades of Grey-boeken en de daaropvolgende films. Ze zeggen dat ze constant op zoek zijn naar nieuwe manieren om het pikant te houden in de slaapkamer. Toen Jenny en Fabio vorig jaar voor het eerst een relatie hadden, werd die volledig bepaald door hun lust voor elkaar en hun onverzadigbare honger naar seks.

Zie meer en grotere foto’s op: Clint.be.

Ze zijn grote fans van de BDSM-scene en verkennen regelmatig fetisjen in de slaapkamer. Ze geloven dat ze de levensechte Anastasia en Christian zijn – de hoofdpersonen uit de trilogie van de Engelse schrijfster E.L. James. Ondanks het feit dat ze pas een jaar samen zijn – hoewel ze elkaar al vijf jaar kennen – is het duo nu getrouwd en ontwerpen ze hun eigen ‘Red Room’, die ze willen integreren in hun volgende huis. Ze hebben online ook een grote schare fans verzameld, met samen 1,4 miljoen volgers op hun Instagram-accounts.

Zie meer op hun: Instagram.com/jennybritomiranda/

“We teasen elkaar in het openbaar”

Het koppel deelt graag sappige details uit hun seksleven – waaronder een recente blik op een dominatrixsessie en het ‘teasen’ van elkaar in het openbaar. “Jenny houdt echt van dominantie – ik raak altijd opgewonden van haar,” zei Fabio in een interview met de Daily Star. “Vooral als ze dingen doet om te provoceren, zoals naar een restaurant gaan in een jurk zonder slipje aan. We hebben een bluetooth G-spot vibrator en soms gaan we ermee uit en dan stimuleer ik Jenny op een openbare plek. Het is echt leuk en opwindend om haar reactie te zien als dat gebeurt.”

Het duo, dat uit BraziliĂ« komt, verdient veel geld als content creators en modellen – al hebben ze geen exacte cijfers bekendgemaakt. Jenny zei: “Vlak nadat we getrouwd waren in Las Vegas, riep ik hem naar het toilet van het restaurant en we lieten onze vrienden daar een half uur wachten. Toen hij bij de deur aankwam, trok ik hem naar het toilet en zijn we daar van bil gegaan. Voor onze bruiloft gingen we naar een seksshop en we gaven elkaar toestemming om te kopen wat we maar wilden. We namen bijna de hele winkel mee terug naar het hotel – ik denk dat de verkoper een beetje bang was.”

“We zijn beiden erg jaloers”

Ondanks de bijzondere benadering van intimiteit door het koppel, zijn ze voorzichtig met elkaar als ze fetisjen verkennen en zorgen ze ervoor dat ze elkaars grenzen niet overschrijden. Fabio zei: “Het belangrijkste is dat we er allebei gelukkig mee zijn en dat het niet iets is dat de moraal van een van de twee schaadt. Om een relatie goed te laten werken, denk ik dat je bereid moet zijn om alle fantasieĂ«n van je partner in bed te bevredigen en vice versa. We hebben de Red Room uit 50 Shades of Grey nog niet gemaakt, maar deze zal zeker deel uitmaken van ons volgende huisproject.” Net als Christian en Anastasia zegt Jenny dat zij en haar man ‘erg jaloers’ zijn en niet zullen overwegen om andere mensen in de slaapkamer uit te nodigen – nog niet, tenminste.

Ze hebben genoeg speeltjes om hun seksleven spannend te houden, waaronder een ‘tantrische fauteuil’. Jenny voegde eraan toe: “We hebben aan fetisjen en seks heel duidelijke grenzen gesteld en alles is besproken. Dat is het coolste van alles – de integriteit van ons huwelijk en onze liefde voor elkaar komen op de eerste plaats. Een heel belangrijk ding waar we het over eens zijn is dat onze relatie gesloten is. Dat wil zeggen dat er vandaag de dag niet de minste mogelijkheid is dat we seks hebben met een derde persoon. De fetisjen zijn om de relatie pittiger te maken en om te ontsnappen aan de routine en er is geen tekort aan essentiĂ«le items zoals erotische stoelen en een tantrische fauteuil.”

“Kinky zijn is een uitlaatklep”

Ondanks hun open houding tegenover seks, zegt het koppel dat ze veroordelingen van anderen hebben gekregen. Maar Fabio benadrukt dat ze zich er niet door laten afschrikken en gelukkig zijn mensen meestal nieuwsgierig. Hij zei: “Na zoveel online aanvallen komt er een tijd dat je eelt krijgt. Tegenwoordig zijn we veel meer bezig met ons geluk dan met het oordeel van anderen. We denken dat kinky zijn voor veel stellen een uitlaatklep is. Hoewel sommige mensen kritisch zijn als we over dit onderwerp praten, ontvangen Jenny en ik ook veel getuigenissen van mensen die hun relaties aan de kaak stellen. Veel mensen vragen Jenny om advies en ze is geweldig in het helpen van deze vrouwen, van wie sommigen al jaren geen seksuele gemeenschap meer hebben gehad met hun man. Ik geloof echt dat we, door onze intimiteit bloot te geven, ook onze rol als beĂŻnvloeders spelen en veel koppels bevrijden van verschillende taboes, die helaas nog steeds veel voorkomen.”