Bron: Linda.nl.

UTRECHT – Als er iemand ervaring heeft met de KamaSutrA beurs, dan is het Bobbi Eden (43) wel. Laat het dus maar aan haar over om van de 25e editie een spektakel te maken.

Zie grotere foto op Linda.nl.

LINDA. sprak haar over het belang van de beurs en wat we er allemaal van kunnen verwachten. Iets met piemels versieren en een swingersclub – en nog heel veel meer.

BOBBI EDEN

De eerste keer dat Bobbi Eden op de KamaSutrA beurs stond, was ze 20, misschien 21 jaar oud. De precieze leeftijd herinnert ze zich dan misschien niet meer, haar jaren in de Jaarbeurs in Utrecht zijn haar altijd bijgebleven. “Twee keer per jaar stond ik er op het podium. Dat was een hele happening. Ik begon er met het geven van spannende shows, later kreeg ik een eigen stand met merchandise en stonden fans in de rij voor foto’s.”

Je kan Eden, geboren als Priscilla Hendrikse, daarmee gerust een ware KamaSutrA-veteraan noemen. Ze baalde dan ook flink toen het in 2017 tijdelijk ophield te bestaan. De reden destijds was dat online de overhand nam. “Zo jammer. Het is juist zo belangrijk dat mensen ergens heen kunnen waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn, waar je niet raar wordt aangekeken als je er net even wat extravaganter of erotischer bij loopt.”

KAMASUTRA BEURS

Inmiddels is de spannendste beurs van Nederland weer terug én is Eden dit jaar gevraagd om deel te nemen aan de organisatie. “Ik denk dat mensen steeds meer behoefte hebben aan een warme sfeer en persoonlijk contact, dus ik ben blij dat de beurs terug is. We gaan ook met onze tijd mee. Zo is er dit jaar veel aandacht voor OnlyFans.”

Er komen bijvoorbeeld voor het eerst shows met content creators van het platform. “Ik ben fan van OnlyFans. Ik vind het zo’n goed fenomeen. Jongens en meiden bepalen er lekker zelf wat ze doen. Het is ook goed om dat soort artiesten te laten komen naar je beurs. Daar trekken we een heel nieuw publiek mee aan.”

SWINGERSCLUB

Wat we nog meer kunnen verwachten? “Er komt een Club de Paris, waar burlesque shows worden gegeven met topless bediening en live muziek. We hebben een pornstar show, er is een ladies club met mannelijke strippers. Denk Magic Mike, maar dan in het echt. Voyeur ruimtes, glory holes, een erotisch doolhof, piemels pimpen, aftrekcursussen, bdsm voor beginners of uitleg over de vulva. Er is zo veel. Oh ja, en een swingersclub. Die wordt echt groter dan normaal – daar is veel vraag naar.”

Van swingersclub tot piemels versieren: het belooft een dolle boel te worden. En dan is er nog een hele kinky world. “Dat is nog meer tinten grijs dan waar je nu aan denkt.” Ook het vermelden waard: de hoofdsponsor van het erotisch festijn is dit jaar Miranda, een erotische webshop. “Daarom mogen alle Miranda’s van Nederland gratis naar binnen. Leuk, toch?”

De KamaSutrA beurs is dit jaar van 20 tot en met 23 april in de Jaarbeurs Utrecht.