De blonde presentatrice houdt van afwisseling.

Bron: Panorama.nl.

NEDERLAND – Voordat ze haar huidige relatie aanging, was de presentatrice zo’n vijf jaar samen met vriend Paul, waarmee ze haar eerste monogame relatie ooit had, onthulde ze jaren geleden in LINDA. Tijdens eerdere relaties liep ze af en toe een ‘snuffelstage’ buiten de deur, zeg maar.

Zie grotere foto op: Panorama.nl.

Geraldine in 2017: “Dat is misschien niet leuk voor mijn exen om te horen, maar hiervoor vond ik het lastiger; ik kwam eerder in de verleiding om met iemand anders te zijn.”

Bondage

Begin 2020 zetten Kemper en vriendje Paul echter een punt achter hun monogame relatie. En niet lang erna begon de voormalig BNN-presentatrice ene Freek te daten, met wie ze nog steeds samen is. Maar die relatie is niet op alle vlakken conventioneel te noemen.

Geraldine en Freek proberen namelijk wat dingetjes uit om de boel spannend te houden. Bondage, bijvoorbeeld. “Mijn vriend wil me nog steeds op date meenemen naar een bondagecursus, omdat ik dat heel tof vind”, aldus Kemper eind vorig jaar in LINDA Magazine. “Het is iets wat ik echt wil uitvogelen. We hadden de datum al gepland maar kregen vooraf ruzie, daarom hebben we hem maar even geschrapt.”

Hoe meer zielen…

Of Geraldine (of haar vriendje) inmiddels al als een rollade aan het plafond heeft gebungeld, weten we niet. Maar dat de twee actief aan het experimenteren zijn in de slaapkamer is zeker.

De 33-jarige is samen met haar vriend “aan het ontdekken wat we samen fijn vinden”, aldus Kemper in LINDA.meiden. “We hebben nu een paar keer met iemand anders erbij gesekst, en dat vond ik leuk. Ik ben gek op deze man, maar seks kan ik los van de liefde zien.”

Niks dan lof over haar kerel dus. Geraldine is duidelijk gek op Freek, met wie ze misschien zelfs wel in het huwelijksbootje stapt op den duur. Dit terwijl ze eigenlijk niet van het trouwen is, geeft ze toe.