Bron: Gaysite.nl.

VLAANDEREN – ANTWERPEN – The Boots is een grote gay cruiseclub in Antwerpen met een agenda vol fetish-, leer- en BDSM-nachten. Liefhebbers van leer, rubber, sportswear en uniformen vinden hun weg naar deze befaamde gayclub.

Zie grotere foto en video op: Gaysite.nl.

The Boots Antwerpen is officieel een private club en daarom wordt er een lidmaatschapskaart aangemaakt. Dat is een formaliteit die te maken heeft met hun seksvergunning; je hoeft niet per se je echte naam op te geven (niet doorvertellen, hoor!).

In de garderobe kun je je desgewenst omkleden in je favoriete fetish wear. Na binnenkomst merk je dat de club één grote ontdekkingsreis is. Op de eerste verdieping bevindt zich een gezellige bar, met barkrukken en banken waar je kunt relaxen, rondkijken en flirten. Er wordt passende clubmuziek gedraaid, die niet al te hard staat. Daardoor is het goed mogelijk om een gesprek te voeren.

Een verdieping hoger vind je een uitgebreid labyrint, waar je in het schemerdonker kunt cruisen. Vaak is er behoorlijk veel actie.

Nog weer een verdieping hoger staan diverse bdsm-meubels opgesteld. Een schandblok, een Andreaskruis, een bondagerek, een badkuip voor pisseks en uiteraard een heleboel slings.

Er komen mannen van alle leeftijden, in de meerderheid 30-plus, van haarloos glad tot fors behaard, in leer, uniform of sportkleding en af en toe zie je iemand in puppy-outfit.

Er zijn geen speciale ‘dungeon masters’ aangesteld om voor de veiligheid van de bezoekers te zorgen. In de gay bdsm-scene zie je dat bijna nooit, omdat het in de praktijk eigenlijk niet nodig is. De sfeer is in heel repaxed en respectvol. Nee = nee en daar houdt men zich aan.

De Boots is een best heftige plek, sleazy met veel seks en kink. Zeker niet voor iedereen – maar een buitenkansje voor de liefhebbers. Een legendarisch plek in de wereld van ruige gays!

Op zaterdag 11 februari 2023 is er een speciale avond voor gay beren en hun liefhebbers. Een ‘gay bear’ is een forse homoman, dik of gespierd, flink behaard met snor, baard en lichaamshaar. Ze zijn er, uiteraard, in alle leeftijden. Ook zul je de zogenaamde ‘otters’ tegenkomen: fitte jongens, behaard en gespierd.

Kom kijken bij Mr Bear Belgium, aanstaande zaterdag in The Boots, Antwerpen.

Belgium Bear Pride op Instagram: https://www.instagram.com/belgiumbearpride/

Facebook pagina van Mr Bear Belgium: https://www.facebook.com/mrbearbelgium/

Agenda van The Boots voor de komende maanden: https://www.the-boots.com/agenda/

Video over The Boots: heeft leeftijdsbeperking vanwege seksuele inhoud; als je bent aangemeld via Google of Youtube en 18+ bent, kun je ‘m zien.(zie website)