Bron: Linda.nl.

NEDERLAND – Wasknijpers, panty’s en spatels: op het eerste oog hele alledaagse spullen. Maar volgens BDSM-meesteres Victoria kun je ze ook gebruiken voor veel spannendere activiteiten. 

Raakt je seksleven in een sleur en heb je inmiddels de beestachtige standjes,  de stedentrip, het vrouwencondoom en de luchtdrukstimulator – waar je overigens geen luie clitoris van krijgt – al uitgeprobeerd? Trek dan die keukenla maar alvast open, want BDSM-meesteres Victoria heeft zeven huis-tuin-en-keuken-bdsm-tips voor je op een rijtje gezet.

HUISHOUDFOLIE

“Dat je leuke dingen kunt doen met een touw weten we inmiddels wel… Maar tover eens die rol huishoudfolie tevoorschijn en laat delen van je lichaam of dat van je partner – het is maar net hoe de rollen in bed zijn verdeeld – inwikkelen met de plasticfolie. Het is niet alleen een manier van bondage, het zorgt ook voor een gevoeligere huid. Zo komt dat tikje net even wat harder aan.”

Pas op: “Het kan zijn dat je het inpakken van een gezicht een leuk idee lijkt, maar bedek nooit de mond en neusgaten. Dit kan fatale gevolgen hebben. Dek liever iemands gezicht af met een theedoek, daar kan iemand door ademen.”

IJSBLOKJE

“Pak eens een ijsblokje uit de vriezer en ontdek hiermee plagend het lichaam van de ander. Het zorgt voor spanning in het lichaam waardoor je sneller in de opwinding komt. Ook kan het oraal bevredigen met een ijsblokje in de mond heel opwindend zijn.”

Kanttekening: “Zorg wel dat er continu een warme tong in de buurt van het ijsblokje is, je wilt niet dat het ijsblokje blijft plakken aan de voorhuid of schaamlip.”

SPATEL

“Kinky sex en elkaar (zachtjes) slaan zijn onlosmakelijk verbonden. Heb je nou geen zweepje bij de hand? Maak dan gebruik van een spatel, afstandsbediening, afwasborstel, lepel, meetlat of kandelaar. Sla wel altijd op de met vet bedekte delen van het lichaam. Je wil niet dat jijzelf of je partner na de sessie met verwondingen moet rondlopen.”

PANTYKOUS

“Met een pantykous kan je alle kanten op. Zo kan je ervoor kiezen om het te gebruiken als bondage-attribuut – het zorgt namelijk minder snel voor striemen – maar het is ook functioneel om iemand mee te blinddoeken of de mond mee te snoeren. Hierdoor kan jij of je partner niet meer te verstaan waardoor de ander alle touwtjes in handen heeft.”

PLANTENSPUIT

“Waar ik zelf dol op ben in het gebruiken van een plantenspuit. Vooral als iemand ligt vastgebonden of is geblinddoekt. Het geeft een heel teasend effect.”

WASKNIJPERS

“Gaat het aanschaffen van tepelklemmen jou een stap te ver, maar windt het idee je wel op? Duik dan het washok in en plaats wasknijpers op de tepels van je partner of je partner op die van jou. Plaag elkaar door er voorzichtig aan te trekken.”

HAARELASTIEKJE

“Elastiekjes zijn ook zeker het proberen waard. Kies wel voor een elastiekje zonder metalen stukje en spank ook liever niet in zijn of haar gezicht om zo oogletsel te voorkomen. Spanken kan heel erotisch zijn. Begin op de met vet bedeelde lichaamsdelen en bouw het langzaam op naar de tepels. Zoek met elkaar jullie grenzen op, je zal zien dat je verstelt staat van je eigen verlangens.”

In de LINDA.orginal ‘(On)gewone sex’ gaat Marith in gesprek met seksverslaafden. Wat is een seksverslaving en wat zijn de gevolgen?