Bron: RTLnieuws.nl.

NEDERLAND – Begin 2017 veranderde het leven van Patricia Paay (71) heel even in een ware hel. Er lekte namelijk een seksfilmpje uit waarop te zien was dat Patricia aan plasseks deed met een onbekende man. Een zware tijd, maar inmiddels lukt het Patricia om de spot te drijven met deze zwarte bladzijde uit haar leven.

“Te geestig dit”

Patricia gaat in het programma Het Perfecte Plaatje namelijk op de foto met een gouden douchekraan, oftewel een golden shower. Die Engelse term is een andere benaming voor plasseks. Goede vriend Richard Groenendijk kan het enorm waarderen dat Patricia over zo’n gezonde dosis zelfspot bezit. Hij deelt het plaatje dan ook op Instagram.

‘WĂĄt je ook vindt van Patricia Paay: als je jezelf laat fotograferen met een golden shower, kan je van alles over d’r beweren, maar niet dat ze geen zelfspot heeft. Te geestig dit’, schrijft Richard.

Ook andere mensen vinden het hartstikke stoer wat Patricia hier doet. ‘Ze is geweldig. Iedereen heeft z’n dingetjes. Nou en!’ zegt iemand. Een ander: ‘Wat een geweldige vrouw.’

Gelukkig is Patricia allesbehalve preuts geworden. Dat merkten we onlangs bij Ranking The Stars ook al:

Zie grotere foto en video op: RTLnieuws.nl