Bron: Linda.nl

Waar wij onze kerstverlanglijst weer vullen met de jaarlijks terugkerende handschoenen en goede boeken, heeft Gwyneth Paltrow heel wat originelere cadeau-ideeën.

Zo origineel dat zelfs het gerenommeerde nieuwskanaal CNN er zijn licht over laat schijnen.

GWYNETH PALTROW

Goop, het lifestylemerk van Gwyneth, lanceert meerdere cadeauartikelen voor de feestdagen die je niet onder het oog van je schoonmoeder uit wil pakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het BDSM-pakket? Voor iedereen die dat liever niet in z’n Google-zoekgeschiedenis heeft staan: BDSM staat voor bondage, dominantie en sado masochisme. De Restraining Arts Kit kost zo’n €1220 en bevat onder andere handboeien voor om je polsen en enkels en een peddel om, nou ja
 een gezellige kerst mee te beleven.

MEER ORIGINELE CADEAU’S

Mocht je de hele familie blij willen maken met wat out of the box-kerstcadeau’s: geen paniek, we hebben nog meer dan genoeg bijzondere cadeau-inspiratie. Een koperen brandblusser voor een luttele €226 bijvoorbeeld en voor €117 koop je een automatische jointroller. Wordt het in ieder geval een vrolijk kerstfeest.

Klik op de foto om het hele artikel met meer foto’s te zien op Linda.nl.

Reactie tom Verhoeven BDSMradio.EU:

Zo’n beginnerssetje is veeeeeeeeeeeeel goedkoper te krijgen bij bv. Meesteres Madieanne haar Kinky BDSM Big Sale Kringloop. (Zie meer info op haar FB)