Facebook groep: “BBW & BDSM NL/Be” door FB op tijdelijk non-actief gezet


Bron: Facebook.com/groups/1471462753149806.


NEDERLAND/BELGIE – Het is weer eens zover een anonieme melder m/v heeft foto’s gerapporteerd aan FB. Dus troffen wij onderstaande melding aan:

“Group Under Review

BBW & BDSM NL/Be has been disabled because it has content that goes against our Community Standards on adult nudity and sexual activity. We restrict the display of nudity and sexual activity because some audiences within our global community may be sensitive to this type of content.

It’s currently under review, which Tom Verhoeven requested on September 27, 2018.

If we find that this group meets our Community Standards, we will notify you and restore the group. If this group still doesn’t meet our Community Standards, it will be permanently deleted.”

Vraag is hoe preutser moet het nog bij FB? Waarom geven ze niet om welke content het gaat en gaat de groep gelijk op slot?

De vrees is groot dat mijn altijd wel iets zal vinden tijdens review om over te azijnpissen. Waardoor de kans groot is dat deze groep met bijna 900 leden permanent verwijderd gaat worden.

Ingrid en ik kunnen ons natuurlijk kwaad maken. Helaas heeft het weinig zin om tegen de Internet Miljardairs en zgn multiculti graaibanen jagende politici te strijden die als ze willen dagelijks hun voorwaarden kunnen veranderen.

We moeten ons erbij neerleggen dat zaken zoals vrijheid van meningsuiting en tolerantie kennelijk alleen gelden voor LHBTĂ©rs en niet voor de BDSMĂ©rs M/V/T.

Kennelijk moeten we ermee leren leven dat BDSM weer in de achterkamertjes moet als het er uberhaupt al echt uit is geweest. Met mensen die het wel kenbaar maken nog steeds moeten blijven vrezen voor hun baan, familie en vrienden.

Stukje geschiedenis:

Toen ik begon met BDSMradio.EU had ik een MSN group opgericht voor BDSMĂ©rs die op zijn top 11.000 leden had. Opeens als donderslag bij heldere hemel verdween deze van de aardbodem. Idem bij opvolgers zoals Hyves. Met de radio was het idem dito. Zo had ik een gratis 24/7 muziekstream draaien bij Radionomie. Toen ze er na bijna 5 jaar achetrkwamen dat het woord BDSM in de radio zat werd de stream en daarmee ook jarenlang werk in 1 klap vernietigd. Hetzelfde geld voor Crowdfounding. Na 1 a 2 dagen is de boel al verwijderd terwijl er niet 1 spatje bloot in zit en de teksten meer dan beschaafd zijn.

Kortom

Reden voor mij om mij niet meer in te spannen voor het oprichten van een BDSM gerelateerde op FB en de vraag hoelang BDSMradio.EU het nog zal uithouden op een steeds meer truttig gereguleerde social Media en Internet.

Het is niet anders en zonder een flinke zak geld in mijn broek kan ik kennelijk de wereld niet veranderen.

Treurige Groetjes,

tom Verhoeven www.bdsmradio.eu (nog)