Dag lieve mensen,

HEEMSKERK – Zoals jullie merkten is het op deze website ongelofelijk stil de laatste tijd. Dat komt door mij (tom Verhoeven).

Mijn brein wil van alles doen zoals aan BDSM doen en BDSM Radio maken. Helaas werkt mijn lichaam niet mee. Op het moment van dit schrijven ben 80-100% afgekeurd en dat is iets waar ik vreselijk van baal ook voor de radio hobby.

Gevolgen zijn dat ik nog meer op de centen moet letten en letterlijk met mijn billen moet knijpen om de kosten van BDSM Radio te kunnen betalen. Toch breng ik dit offer graag omdat dit sinds 2003 een soort kindje van mij is geworden.

Dus hopelijk blijf ik dit lichamelijk en financieel trekken.

Toch heb ik de afgelopen tijd niet helemaal stil gezeten. Dus vandaar de podcasts!

Alvast fijne dagen gewenst en hopelijk gaat 2018 een beter BDSM en BDSMradio jaar worden.

Groetjes tom Verhoeven (bdsmradioeu@hotmail.com)

De podcasts:


De verzoekplaten van de Kinky Warehouse Sale van 5 november j.l.

https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?hide_cover=1&feed=%2FBDSMradioEU%2Fverzoeken-kinky-warehouse-sale-vlaardingen-van-5-11-2017%2FHet interview met Mistress Baton over BDSM, caning en nog veel meer (engels)
https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?hide_cover=1&feed=%2FBDSMradioEU%2Fbdsm-mistress-baton-about-the-bdsm-taboo-and-herself%2F
Video:

Mistress Baton die BDSMradio.EU Jingles inspreekt in Latex outfit.