In de nieuwe Massad BDSM/fetish Magazine nummer 286

Bron: Massad.com.

HEEMSKERK – Nu ik druk bezig ben een cursus zendamateur en mijn (tom Verhoeven) lijf het behoorlijk laat afweten is de Massad altijd een welkome afleiding om weer eens lekker in de BDSM wereld te duiken. Een wereld waarin ik de laatste tijd veel minder actief ben dan ik zou willen door ziekte en kwalen en het UWV spook dat aan het naderen is. Waardoor de BDSM Radio hobby wel eens een hele gevoelige knauw zou kunnen krijgen door een hele flinke inkomens val.

Zoals velen merken ben ik op alle gebieden minder actief. Zo ook met het presenteren van programma’s en het bijhouden van het BDSM Media nieuws. Allemaal het gevolg van mijn gekneus. Wat ik vroeger in een dag deed red ik nu amper in een week. Gelukkig kan ik nog wel leuke songs aan de 24/7 radio playlist toevoegen dus als je nog tips hebt voor osngs op de lijst (ook niet BDSM Songs) dan ben je van harte welkom deze aan mij door te geven op bdsmradioeu@hotmail.com.

Na dit verkapte blogje zit ik weer helemaal happy in de Massad.

Waarbij ik onder de indruk ben van het voorwoord van Bert Wibo waarin hij aangeeft dat de vertrutting en de regelzucht door de politiek onze levenswijze steeds meer in het nauw drukt.

Voor de rest zijn er oa.a de volgende items te vinden: -Party berichten met onder andere Europerve 2017 en Belgian Fetish festival. -Interviews met Meesteres Morticia, Femdomania en Lady Estelle. Natuurlijk is er nog veel meer te vinden in de Massad.

Voor lezen/abonneren kijk op:
Massad.com.

Kinky groeten tom Verhoeven (www.bdsmradio.eu)