BDSMradio.EU 5 november op Kinky Warehouse Sale in Vlaardingen


Bron: Fetlife.com/events/581664.


VLAARDINGEN – Zoals ieder half jaar is BDSMradio.EU weer present op de KWS in Vlaardingen. De BDSMradio stand met muziek wordt wederom bemand door MikeAffec, Lady Claudia en ondergetekende tom Verhoeven. Verzoeken zijn wederom welkom op BDSMradioeu@hotmail.com.

Nog steeds is er dringend helaas meer dan ooit geld nodig, Ik tom Verhoeven word vanwege medische klachten afgekeurd en raak mijn baan en inkomen kwijt. Waardoor het nog moeilijker gaat worden om BDSM radio online te houden. Momenteel is het zo dat als een PC of mengpaneel de geest geeft dat het over en uit is met de radio.

Dus stop wat in de collectebus op de radio stand of koop t-shirts en/of stickers.

Zodat er nog vele jaren BDSMradio.EU zal blijven.

Op 12 november 21 uur gaan we de verzoeken uitzenden met een herhaling op 19 november.

Ps de links naar Fetlife.com zijn alleen te lezen als je een gratis Fetlife account hebt. Voor de rest is de KWS gewoon voor iedereen te bezoeken boven de 18 jaar.

Info over de KWS:
Datum en tijd:

Zondag, November 05, 2017 ·12:00 uur – 17:00 uur

Locatie:

Sportcentrum Vlaardingen

Zwanensingel 9, 3136 GZ Vlaardingen

Entree: €5

Dress code: Casual !!

Omschrijving:

De Kinky Warehouse Sale, inmiddels een begrip in de BDSM-scène, een kinky markt & munch voor fetisjisten en BDSM’ers.

De KWS is laagdrempelig, super gezellig met een gevarieerd aanbod. Er staan particuliere verkopers met 2e handskleding, hobbyisten met zelfgemaakte artikelen maar ook professionele verkopers met hun nieuwste collectie. Lijst met verkopers, klik hier

Je kunt hier terecht voor:

Fetisjkleding, corsetten, schoenen e.d.;

bdsm-artikelen zoals: zwepen, floggers, paddles, canes, collars, boeien, gags, touw;

erotische speeltjes, sieraden, kunst, boeken, dvd’s, accessoires, workshops en nog veel meer.

Muziek wordt verzorgd door BDSMRadio.eu.

De KWS is tevens een munch waar je na het shoppen of tussendoor andere kinksters kunt ontmoeten. Alleen de munch is al een reden om te komen. Er is een gezellige loungeruimte waar je kunt eten, drinken en socializen.

Leeftijd is vanaf 18 jaar. Kids tot 18 jaar kunnen terecht in Speelparadijs De Beestenboel, wat zich in hetzelfde pand bevindt. Voor de bezoekers van de KWS is er een oppasservice. Jullie kids zijn in goede handen bij daantjes. Kosten: entree De Beestenboel plus een vrijwillige bijdrage voor Daan.

Je kunt gratis parkeren bij het sportcentrum. Er zullen parkeerwachters rondlopen om alles in goede banen te leiden. Neem voldoende contant geld mee, er is geen pinautomaat op loopafstand. Entree graag gepast betalen.

Als jij nog verkopers weet, die niet mogen ontbreken op de KWS dan horen wij dat graag. Verkopers van burlesque, steampunk, lolita kleding, schoenen en accessoires zijn zeer welkom.