Zin in een kinky trip? Dit staat je te wachten als je op sekscruise gaat

Bron: Nieuwsblad.be.

BELGIE/USA – Sta je open voor een kinky trip? Dan is een sekscruise misschien wel iets voor jou. Bob en Tess Hannaford organiseren al sinds 2004 de meest spannende cruise ter wereld, een reis die garant staat voor vier dagen schaamteloos vertier.

Honderden koppels van overal ter wereld gingen al mee op de ‘Naughty Cruise’ waar – in tegenstelling tot op normale cruises – geen bingo wordt gespeeld, geen kinderzone is voorzien en al helemaal geen poepsjiek opgekleed diner met de kapitein wordt georganiseerd. Want de dresscode op een sekscruise als deze is heel eenvoudig: hoe heter, hoe beter. Al is kledij in de zwembaden volstrekt optioneel.

De ‘Naughty Cruise’ wordt georganiseerd door het bedrijf Couples Cruises, door een koppel dat al veel ervaring heeft met de organisatie van ‘volwassen’ pleziertrips.

“Ja, er wordt veel gesekst op onze schepen”, geeft Bob toe. “Mensen raken geprikkeld door onze cruises. Ik krijg heel vaak van koppels te horen dat de reis de passie heeft teruggebracht en dat ze meer seks met hun partner hadden aan boord dan in de maanden daarvoor thuis. We hebben ook veel swingers aan boord, en veel van hen zijn op zoek naar potentiële partners.”

Naast heel wat ondeugende playrooms, beschikt het schip ook over kerkers, darkrooms, kamers voor de vrouwen en een constant veranderende reeks gethematiseerde kamers voor passagiers die eens iets anders willen. Sinds het succes van de ‘50 Shades of Grey’-reeks zijn de kerkers populairder dan ooit.

“We voorzien enkele fantastische kerkermeesters en -monitoren die niet alleen informatieve lessen geven en erotische demonstraties geven, maar ook ’s nachts een oogje in het zeil houden om er zeker van te zijn dat alles veilig, gezond en met wederzijdse toestemming verloopt.”

Voor de liefhebbers worden er ook tantra-demonstraties en massagelessen voorzien. Net als groepsessies, voor koppels die hun grenzen willen verleggen en willen kennismaken met andere opvarenden.

De cruise vertrekt op 3 oktober uit de haven van het Amerikaanse Los Angeles, doet ook Ensenada in Mexico aan gooit keert na vier wilde haar anker weer uit in Los Angeles. In juni 2018 vaart het schip uit naar Alaska. Prijzen schommelen van rond de 2.000 dollar (1.700 euro) voor de goedkoopste kajuit, tot 4.000 (3.400) voor luxesuites.

Website: Theswingercruise.com.

Voor meer en grotere foto’s zie artikel: www.nieuwsblad.be.