BDSM Dating met foto’s #BDSMdate op twitter: regiline West Vlaanderen

GRATIS DATING OPROEP PLAATSEN MET FOTO:
Naam: regiline
Geslacht: Man
BDSM Rol: Dominant
Zoekt naar: Slavin
Land: België
Plaats of provincie: W-Vlaanderen
Email: regiline.
Website: nvt
Tekst: “Au-pair” tijdens WE-s of tijdens de zomer vakantie (minimum 2 weken): voorstel voor een ruimdenkende gewillige jonge vrouw (studente). Je zoekt een ervaren man die weet waarover jonge vrouwen fantaseren en die weet wat hij moet doen, om zonder taboes maar wel met wederzijdse toestemming en met respect voor de gemaakte afspraken, je dromen, wensen, verzuchtingen, fantasieĂ«n waar te maken kortom, samen de bdsm-wereld (ontdekken) verder uitdiepen onder mijn hoede.

Ik ben een normaal gebouwde sportieve (ondanks de rijpere leeftijd) ervaren dominant zonder hangbuik, baard of snor. Ik bied daarenboven uiterste discretie, leiding en steun. Deze steun bestaat uit: kost en huisvesting, reiskosten terugbetaald, bonificatie van 100,00 €/week en beloningen. Daar tegenover staat je onvoorwaardelijke onderdanigheid op alle gebied!

Uit België, de nabije (5 Km) omgeving van Oostende. Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (station Oostende). Appartement langs de zee. Volstrekt discreet!

Ik ben er mij van bewust dat zich schenken aan een totaal onbekend iemand niet gemakkelijk, niet evident en daarenboven gevaarlijk is. Daarom is een voorafgaand gesprek meer dan noodzakelijk!

regi_line@yahoo.com; +32(0)474 050545; skype: regiline1: 09 a.m. of na 07 p.m. (ma – vrij)

1 foto.