Slaaf krijgt voorwaardelijke straf voor verkrachting SM-meesteres

Bron: Demorgen.be.

BELGIE – BRUGGE – De Brugse correctionele rechtbank heeft een 31-jarige man uit Zoersel tot twee jaar voorwaardelijke gevangenisstraf veroordeeld voor de verkrachting van zijn SM-meesteres. K.J. verdoofde zijn slachtoffer met de drug 4-MEC.

Tijdens een drugsonderzoek werden in het voorjaar van 2015 op de tablet van de beklaagde dubieuze beelden teruggevonden. Op de beelden was te zien hoe K.J. zonder condoom seks had met een bewusteloze vrouw. Het slachtoffer bleek een SM-meesteres uit Tielt, bij wie de beklaagde als slaafje al drie jaar klant was.

Het onderzoek toonde aan dat de feiten zich afspeelden van 11 tot 13 augustus 2014. K.J. mocht tijdens de sessies drugs gebruiken en gaf toen ook een injectie met 4-MEC aan zijn meesteres. Daardoor was het slachtoffer tijdens de verkrachting zelf helemaal verdoofd. Van de feiten zelf kon ze zich ook niets meer herinneren. De beklaagde beweerde dat alles in onderlinge toestemming gebeurde, maar de rechtbank oordeelde dat de vrouw in die toestand onmogelijk toestemming kon geven.

K.J. zat een maand in voorhechtenis en liet zich nadien door een psychiater begeleiden. De rechter veroordeelde hem tot een gevangenisstraf van twee jaar met uitstel, gekoppeld aan een reeks voorwaarden. De beklaagde is ook voor vijf jaar zijn burgerrechten kwijt.

Zie grotere foto: www.demorgen.be.