DOMA SM Suite is terug!!!

DEN HAAG – De SM studio van Doma was een tijdje verdwenen. Inmiddels is de SM studio weer terug met de kwaliteit die we altijd gewend waren. De rechterhand van de studio is de super aantrekkelijke Meesteres Diva Nikita Wilde.(zie foto’s onder)

Waar staat de Doma SM Suite voor?

DOMA staat voor kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid.

DOMA is een begrip in de SM wereld (sinds 1979). De DOMA SM suite is stijlvol gerenoveerd, en aangepast aan de eisen van deze tijd 2.0. De DOMA SM suite voldoet aan alle wettelijke eisen die de gemeente Den Haag stelt. Omdat wij ons alleen toeleggen op verhuur, bemiddelen wij niet tussen professionele dames en/of heren. Wel kunnen Meesteressen & Meesters die op onze site adverteren, gebruik maken van onze suite. U moet dan zelf contact opnemen met de desbetreffende personen. Wij hanteren een leeftijdsgrens vanaf 21 jaar.

U kunt bij ons alle dagen van de week reserveren van 10:00 uur t/m 24:00 uur.

www.domasmsuite.nl.

0031(0)703601822

LINKS:
Doma SM Suite:

Website: Domasmsuite.nl.
Facebook: Facebook.com/JohnvanDoma.male.
Twitter: Twitter.com/johndomasmtv.
Meesteres Diva Nikita Wilde:
Website: Divanikitawilde.nl.
Twitter: Twitter.com/DivaNikitaWilde.