BDSM Dating met foto’s #BDSMdate op Twitter. Gracia -Nederland


Gratis adverntie met foto’s plaatsen:

Naam: Gracia

Geslacht: Vrouw

BDSM Rol: Dominant

Zoekt naar: Sub man

Land: Nederland

Plaats of provincie: –

Email: Gracia.

Website: http://

Tekst: Hallo zou mijn advertentie bij de datingrubriek op de website mogen?

Hallo mannen, Ik ben Gracia (dit is overigens mijn echte naam laatste van mijn drie namen). Ik ben 21 jaar en inmiddels alweer 3 jaar actief geweest als cam-model. Nu ik daar gestopt mee ben en de komende tijden een goede boterham eet, heb ik meer vrije tijd. Ik blijf toch hangen in mijn ambities en fantasieën op bdsm-gebied. Ik heb zeer veel fetishes leren kennen in mijn cam-carriere (internationaal) en veel geleerd over bdsm, Alleen vindt ik het ontzettend jammer dat ik fysiek nog niks geleerd, of heb kunnen uitvoeren. Dus ik ben opzoek naar vriendschappelijk/spel contact. Ik schrijf dit bericht vol opwinding in mijn lijf. Ik ben een intellectuele, intelligente vrouw een pietje precies en een controlefreak, maar wel altijd met liefde en passie. Ik ben altijd opzoek naar avontuur en naar iets nieuws. Ik ben dol op spelletjes, ik kan bloedserieus zijn maar ik ben ook humoristisch en speels. Overigens ben ik een Klassieke vrouw. Ik praat zeer beschaafd ABN en ben geboren met een oude ziel, mijn kledingstijl is dan ook zeer vrouwelijk en mij zul je niet snel in een broek zien lopen. Ik ben niet geïnteresseerd in dure materie ik hou niet van onnodige opzichtigheid en mythes. Je leeft maar een keer en zeker niet voor een ander.

Wat zoekt de adverteerder?

Ik ben opzoek naar fysiek contact. Naar serieuze mannen/jong?/ouder? (Aangezien ik zelf ook nog wil leren en grenzen wil opzoeken is een redelijk denkniveau en ervaring met BDSM wel gewenst)die zich willen overgeven en bereid zijn om mij dingen te leren.Ik vraag overigens geen vergoeding. Voor mij is het alleen al geweldig om mijn fantasieën tot werkelijkheid te laten komen.

Stuur aub alleen een bericht als je oprecht interesse hebt. en echt geĂŻnteresseerd bent in een vriendschappelijke relatie met mij fictieve namen, korte afgeraffelde berichten, Of een vragenlijst komen wij niet verder. Een vriendschap moet van twee kanten komen.

Aangezien ik dit heel erg serieus neem, zou ik het liefste Skype/ telefonisch contact hebben aansluitend op hopelijk snel volgend realtime contact. Als je geduldig intellectueel en gemanierd bent kom je bij mij al een heel eind. Ik ben opzoek naar:

een gebruiksslaaf. Ik fantaseer nu al tijden om een oprechte connectie en band op te bouwen met iemand die zich oprecht wil storten in deze positie. Deze slaaf moet beschikbaar zijn om praktische taken uit te voeren. Zoals: Schoonmaken, huishoudelijk, Massages, ik publiceer graag blogs maar ik schrijf ze niet graag zelf ik spreek en jij typt het uit, Als ik een afspraak heb of ik ga shoppen wil ik graag dat jij mijn spullen organiseert en draagt. Chauffeur, kok, eigenlijk een personal assistent.

Leer, laars, heel, bont, latex,spandex, panty, vintage fetisjisten om mee te winkelen en een door pas sessie mee te houden

Fysieke vernedering bdsm:

Het lijstje voor fysieke vernedering is best lang. Maar ik zou dolgraag een keer pegging op iemand willen uitvoeren en het filmen dit geldt eigenlijk voor meer dingen die ik wil uitproberen spitfetish, assworship, ballbusting, Facesitting, menselijk meubelstuk, slaan, Sissy’s,Opsluiten, puppyplay, ook wil ik graag leren hoe ik goede lijfstraffen kan geven bijv in de vorm van slaan en spanking, Kuisheid vindt ik ook zeer leuk en tease and denial is kicken!

Buiten het feit dat ik opzoek ben naar serieuze contacten en leer en spel ervaring. Wil ik natuurlijk het liefst zo veel mogelijk vast leggen op foto of camera. Anoniem is natuurlijk zeer schappelijk

Dus als je ook als je affiniteit hebt met schrijven ICT en webdesign zou je van grote waarde zijn. Je bent ook van waarde als je kan editen, photoshoppen, of je bent een camera man of hobby fotograaf.

Eventueel zouden wij ook eens een goed event kunnen bezoeken samen!

Klik voor uitleg. Wat kun je wel verwachten?

Wat je van mij kan verwachten is oprechtheid en passie en het liefst op basis van vriendschap. Ik neem graag de tijd en de moeite om jou oprecht te leren kennen dat moet natuurlijk wederzijds zijn. Ik ben bereid om mijn identiteit hart en ziel met je te delen maar dat verwacht ik dan ook van jou.Het is ook belangrijk dat we samen een locatie zoeken voor onze spellen, een studio of eventueel een appartement of hotel. Want mijn thuis situatie is momenteel niet geschikt voor spel.

Klik voor uitleg. Wat kun je niet verwachten?

E-mail contact, Intimiteit, een liefdesrelatie, identiteitsloos blijven, respectloos en puur seksueel georiënteerd zijn, een contract van meerdere jaren. Illegale praktijken zijn natuurlijk uit den boze.

Wees niet bang om mij te schrijven. Ik heb hier ook erg lang mee gewacht!

xx Gracia


Geen foto:


Reactie tom verhoeven (BDSMradio.EU)

Normaal plaats ik geen advertentie’s zonder foto.

Maar je had van je tekst heel veel werk gemaakt.

Dus suc6 en groetjes,

tom.