Man verdooft en verkracht SM-meesteres meermaals

Bron: Nieuwsblad.be.

ANTWERPEN / TIELT – Een man uit Antwerpen moet zich voor de strafrechter in Brugge verantwoorden voor verkrachting van een SM-meesteres uit Tielt. De feiten kwamen aan het licht toen de politie de woning van Kenny D. binnenviel in het kader van een drugsonderzoek.

Op de tabletcomputer trof het drugsteam van de lokale politie Voorkempen beelden aan van de man terwijl hij op 11 augustus 2014 een bewusteloze vrouw op een bed misbruikte. De vrouw bleek een Tieltse SM-meesteres die D. al een paar jaar frequenteerde om zich te laten “behandelen” als slaaf.

“De beklaagde had bij het slachtoffer drugs geïnjecteerd”, stelde de procureur. “Nadat ze het bewustzijn was verloren heeft hij haar meermaals verkracht. Ik vraag een strenge straf, eventueel gedeeltelijk voorwaardelijk.”

Volgens de advocaat van de man moet alles gekaderd worden in zwaar drugsmisbruik. “Mijn cliënt kampte op het moment van de feiten met een zware verslaving”, stelde hij. “Hij gebruikte bij elke SM-sessie cocaïne, maar die bewuste dag had hij een synthetische drug in het bloed. Ook bij zijn meesteres had hij die drug ingespoten maar dat was op haar eigen vraag. Wat hij daarna met haar uitspookte was niet verantwoord maar een verkrachting in de juridische zin van het woord was dit niet. Het slachtoffer leidde een zwaar losbandig bestaan en enkele dagen na die vermeende verkrachting betrok ze mijn cliënt in een potje groepsseks.”

Kenny D. verbleef na zijn arrestatie een tijd in voorhechtenis maar is nu voorwaardelijk vrij. “Hij was eigenlijk dankbaar voor zijn arrestatie. Hij is meteen in behandeling gegaan en is nu af van de drugs. Hopelijk kan een voorwaardelijke straf volstaan.”

De uitspraak volgt op 24 april.

Zie grotere foto: www.nieuwsblad.be.